1xbet Belge Talebi Adı Altında Parayı Vermemesi

1xbet Belge Talebi Adı Altında Parayı Vermemesi
22 Şubat 2024 16:48

1xbet'ten bir haftadır hesabımdaki paramı çekemiyorum, 'mail atın' dediler. Maili attık, 'kimlikle selfie çekin' dediler. Çektik, 'son üç aylık elektrik faturasını atın' dediler. Attık. Ancak yıllardır bu sitede oynuyorum ve biraz kazanınca parayı çektirmemek için hesabı kısıtlamak nedir? 72 saatte bir maile cevap verip başka bir evrak istemeniz doğru değil. Yaptığınızın haksızlık olduğunu düşünüyorum, lütfen paramı verin. Rica ediyorum. Dünya çapında tanınan sitenin yaptıkları gerçekten çok garip. Id: 609511189

29 Şubat 2024 01:14

Sorunum çözüldü istedikleri belgelerin hepsini yolladıktan sonra para çekme engeliniz kaldırılmıştır diye mail attılar başta kimlikle selfie çekip attım sonrasında 3 aylık elektrik faturası attım sonra ehliyet ve pasaport istediler yok dedim bir kağıda yazdıkları kodu yazıp selfie attım açıldı 1 hafta filan sürdü arkadaşlar

Hocam belge onaylatmada problem yaşıyorum. Kimlik belgesi istendi atıyorum onaylamıyorlar. Siz nasıl hallettiniz?

Erdem
Erdem

Aynı sorunu bende yaşıyorum. 22.02 tarihinden beri sorunum çözülmedi. Senin çözüldü mü?

Çözüldü dostum

Musa sonuçtan hiç memnun değil

Musa
29 Haziran 2023 18:00

Kadir
09 Temmuz 2023 07:37
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

1xbet'te Para Çekim Sorunu Ve Oyun Engeli!

Hasan
23 Aralık 2024 21:46