02 Ağustos 2024 13:57

01.08.2024 tarihinde Türk Telekom evde internet hizmeti kampanya taahhüdümü yenilemek için müşteri hizmetleri numarasına baktığımda internette 08508005500 numarası çıktı. Bana aboneliğin yeniden başlatılması gerektiğini söylediler. Kimlik bilgilerimi aldılar ve benden kurulum yapılabilmesi için kimliğimin fotoğrafını istediler. Fotoğrafı gönderdim. Ertesi gün Sade Net diye bir firmadan mesaj atıldı. Daha sonra kimliğimi gönderdiğim numara WhatsApp'tan bana sözleşmeler gönderdi. İmzalayıp kargoyla yollamamı istediler. O an şüphelenip tekrar aradım. Aradığımda Türk Telekom'a bağlı olduklarını söylediler. Bayiye gittim, alakaları olmadığını söylediler. Geri aradığımda kimse telefonları açmadı. Bu numaralar +902162125516 ve +902162120971. Bu numaralardan arandım. İptal etmek istediğimi söyledim, yüzüme kapatıldı. Bu yazdığım numaralardan T.C. kimliğine ait bir işlem yapılırsa benimle bir ilgisi yoktur. Herhangi bir sorumluluğu kabul etmem.

Yorumlar (5)

Osmancan
Osmancan

Olumlu veya olumsuz bir gelişme oldu mu Zeynep hanım o günden bu yana. Buna benzer bir durum başıma geldi de.

Halil
Halil

Benimde başıma aynısı geldi Aras Kargo sim kartı getirdi Eşim dedi o nasıl sim kartı bildiğin kocama bir koli dedi. Ben şok oldum teslim almadık kargoyu geri gitti. Bakalım ne olacak.

Seda
Seda

Zeynep hanım merhaba, aynı şey benim de başıma geldi bugün. Herhangi gibi bir problem yaşadınız mı sizde bu konuyla alakalı?

Sonuç ne oldu acaba herhangi bir kötüye kullanım bir sorun çıktı mı

Zeynep
Zeynep

Şimdilik herhangi bir sorun oluşmadı bir iki defa daha aradılar açmadım aramayida kestiler

29 Ağustos 2024 20:56
08508005500 Numarası İle Alakalı Şüphe Uyandıran Davranışlar