Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Örnek Kuaförde Üst Üste Mağduriyet

05 Haziran 2024 17:10

Malatya'da yaşıyorum. Deprem sebebi ile pek kuaför seçeneği mevcut değil bu sebeple Zeynep Örnek kuaförden abimin düğünü için randevu almıştım. Benimle ilgilenen hanımefendi Zeynep Örnek değildi fakat Zeynep isminde farklı bir hanımdı. Makyaj konusunda ne istediğimi hiçbir şekilde dinlemediği gibi benimle son derece saygısız konuştu istemediğimi belirttiğim halde takma kirpik takıp bir de bunun için benden ekstra bir ücret aldı. Çıkmadan önce rujumu tazelemesini talep ettiğimde "sana zaten pahalı bir ruj kullandım tekrar süremem kusura bakma" gibi saygısızca bir ifade kullanmıştı. O gün makyajım bittiğinde beni gören herkes çok korkunç bir makyaj olduğunu, bunu yapan insanın bana kesinlikle bir kastı olduğunu söyledi ve ben şu an o güne ait fotoğraflara dahi bakmak istemiyorum. 2024 senesinde ben hatanın sadece bir tek çalışan kaynaklı olduğunu düşünerek kendi nişanım için bizzat Zeynep Örnek'den randevu aldım. Sadece makyaj için 6000 TL Ücret istendi ve bu makyaj yaklaşık 2 saat kadar süreceği söylendi. Zeynep Örnek makyaj konusunda yetenekli ve birikimli bir insan fakat o gün beni kendisi de dinlemedi. Sade bir makyaj istediğimi söylediğimde sadece 15 20 dakika kadar bana kendi tonlarında kendi istediği renklerde benimle hiç konuşmadan bir makyaj yapıp ayrıldı. Düğünüm için İstanbul'da çok daha profesyonel yerlerde bu fiyata 3 saat profesyonel hizmet aldım, her isteğim dinlendi ve makyajım istediğim gibi oldu. Tekrar Malatya'ya geleyim arkadaşımın düğününde yanında nedime olarak gittiğim basit bir gelinlikçinin kuaförü bile aynı marka makyaj ürünleri ile çok daha iyi bir makyaj yaptı ve ücreti 750 TL idi. Bu duruma da şahit olunca nasıl yanıltıldığımı anladım. Öyle tahmin ediyorum ki Zeynep Örnek şu an Malatya'da tek seçenek sanıldığı için fazlasıyla şımarmış durumda.

Elyanora Bride Studio Tam Anlamıyla Hayal Kırıklığı

09 Temmuz 2024 16:39
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40
Digdem sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur Makeup Kötü Hizmet

12 Eylül 2023 18:19