Esma sonuçtan hiç memnun değil

Zem Life Güzellik Merkezi İşlemlerden Sonuç Alamadım

Zem Life Güzellik Merkezi İşlemlerden Sonuç Alamadım
01 Haziran 2024 00:13

Bir güzellik merkezine yazıldım Hatay İskenderun'da zem life diye bir mekan ilk olarak bölgesel incelme paketine yazıldım. 2 paket basen ve karın 6 seans girdim hiçbir işe yaramadı.

Daha sonra iade istedim sözleşme yapmadılar söylememe rağmen yapmadılar. Cayma hakkınız yok dediler, paket değiştirelim dediler. Cilt bakımı verdiler. 8 bin tl 8 seans Hydrafacial paket aldım 2. Seansa girdim ve uyarıp söylememe rağmen buhar kullandılar. Bu cilt bakımında buhar yok dememe rağmen ısrarla devam ettiler.

Şu an yüzümde sivilce çıkmayan yüzüm sivilce ile dolmaya başladı ve bana medikal cilt bakımı uyguladılar. Ben estetisyenim diyerek neyi uygun gördüysem onu yaptım dedi. Asla bir aletini benim aldığım paketle uygulama yapmadılar yalan üzerine yalan haksız kazanç sağlıyorlar. Cayma hakkım olmasına rağmen kabul etmediler. Yakamı kurtarmaya çalışmak için cilt bakımına yazıldım onu da eksik yapıyorlar.

Hatay/İskenderun zem life gürlek simit sarayının arasından girince 3. Kat elemanları da çok saygısız sürekli dedikodu yapıyorlar.

23 Haziran 2024 18:29

Zem life Güzellik merkezine iki paket. Olarak. Bölgesel incelme. Aldım. Altı seans gittim. Hiçbir sonuç almadım. Ücret iadeyi istedim. Çünkü fark ettim hiçbir işlem işe yaramıyor. 8000 TL. Ödeme yaptım. Ücret iade. Geri istedim. Böyle bir şey. Yapamıyoruz. Ama. Paket değişimi yapabiliriz. Dediler. Daha sonra hidro Facial. Cilt bakımı ile Paket değişimi yapıldı. İki seans. Hidro Facial. Yapıyoruz diye. Medikal cilt bakımı uygulandı uyarmama rağmen sizin yüzünüze. Hidro Facial Aletlerinin bazıları uygun değil dediler. Sekiz tane başlık vardı Ve. Hiçbiri. Uygulanmadı. Müdürlerine Söylediğimde. Diğer seansta. Size makine ile cilt bakımı yapalım dediler benim. İki seansım ne olacak medikal cilt bakımı yapıldı bunu tekrar yapalım demediler ücret iadesi vermediler. Sözleşme yapmadılar. Tekrar tekrar belirtmeme rağmen yapılmadı medikal cilt bakımından Sonra. Yüzümde sivilceler. Çıktı ilk seansta yüzüme soğuk kompleks yapılmadığı için. Güneş yanıkları oldu. Ücret iadesi talep ediyorum. Sürekli. Müşterilerinin dedikodularını yapıyorlar. Ne zaman gitsem. Sürekli. Elemanları değişkenlik gösteriyor. Müşteri memnuniyeti sıfır. Aldıkları ücreti iade etmedikleri Gibi. Diğer değişim yaptığım paketi bile. Düzgünce yerine getiremediler. Çok bilinçsiz ve. İnsan cildine. Zararlı ürünler kullanılıyor.

18 Haziran 2024 02:19

Markaya iletilmesine rağmen dönüş yapışmadı bu kadar duyarsızlar böyle bir kurumun böyle bir sitede kaydı bile yok e postaları bile gerçek değil. Dönüş yapmadılar ama diğer şikayetimde bir çok kişi sizi gördü bir çok kişinin gitmesine engel oldum

02 Haziran 2024 00:40

Ölçüm yaparken mezureyle ölçüyorlar ve ilk ölçümünüzü yaparken parmak koyuyorlarmış ki fazla çıksın diğer gittiğiniz seansta o parmak çıkıyor 2 3 cm neyse zayıfladınız diyorlarmış bizzat kendi elemanları söyledi bunu bana ablacım dikkat et dedi ve ben o zaman işe yaramayacağını anladım bölgesel incelmenin ve istemiyorum dediğimde itiraz etmediler ama para iadesini de yapmadılar paket değiştirdiler 600 TL hydrafashın paketine yazdılar ama medikal cilt bakımı yaptılar 2 seans isterse param çöp olsun umurumda değil haram olsun

03 Haziran 2024 02:14

Elemanları her gittiğimde değişiyor sürekli eleman eksiğimiz var diyorlar bana kilo vereceksin 5 kilo %70 i bizden % 30 sen halledeceksin dediler tamam ben 60 kiloydum 55 e düştüm bölgesel incelmeye 2 paket yazıldım 30 30 60 seans 3 seansa düzenli girdim sonra dediler ki 3 makineye aynı gün girmeyeceksiniz haftada 3 güne yayıyoruz neyse gittim sadece g5 masajı yapıldı ve girdiğim günü 3 seans gibi gösterip 1 güne yazdılar yani ben 3 makineye da girmişim gibi seanslarımı bitirmeye çalıştılar ben sinirlendim bir etkisi olmuyor çünkü cilt bakımına değişim yaptılar 60 seansımı benim 8 seans hydrafashınal yaptılar ama baktım 2 kez medikal cilt bakımı yaptılar bana hudrafashn yazdılar kendiler medikal yaptılar onu bizde evde yapıyoruz zaten önemli olan o cilt bakımını dışarıda yaptırabilmek kesinlikle tavsiye etmiyorum

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Nazan Aslan Güzellik Mersin Hem Yalancı Hem De Liyakatsiz Bir İşletme

11 Mayıs 2024 20:45
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Hydrafacial Sonrası Memnuniyetsizlik Ve İade Sorunu

26 Nisan 2025 21:50
Hydrafacial Sonrası Memnuniyetsizlik Ve İade Sorunu
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Clinikob Güzellik Memnun Kalmadım Müşteri Hizmeti Sıfır

24 Eylül 2024 15:19

07 Mayıs 2024 19:42
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2023 11:57