Mahsum sonuçtan hiç memnun değil

Zalando Günlük Görevler Hiç Sonu Gelmeyen Ödemeler

06 Eylül 2023 15:57

Zalando'da günlük görevler adı altında para kazanıldığını belirttiler ve görevleri bitirmek için yüksek bakiye yüklemeye mecbur bırakılıyor. Sadece paranızı almak için yatırım yapmak zorunda kalıyorsunuz. Tamamlanması gereken görevleri tamamladım. Paramı çekmek için uğraşıyorum ve vergileri yatırdım. Bu sefer dondurulmuş hesap için ayrı bir ödeme istendi, onu da yaptım. Bunların hepsini borç ve kredi borçları olarak tamamladım. Şu an çok yüksek bakiyem içinde çekmek istiyorum ama geri ödeme yapılmıyor. Yardım adı altında 3.000 dolar isteniyor. Artık ne ödeyeceğim param kaldı ne de güvenim kaldı. Çok zor durumda kaldım. Zalando'dan şikayetçiyim.

Yorumlar (6)

Nurdan

Bende aynı durumdayım ancak beni engellediler WhatsApp'tan çıkardılar siz ulaşabiliyormusunuz

Nurdan

Merhaba bende aynı durumdayım bir gelişme sizde oldu mu beni engellediler

[email protected]

Talip
Talip

Mahsun bey rica etsem banada ulaşırmısımız Mailimden

Selma

Mahsun bey mail adresimden bana ulaşırmısınız rica etsem.

Mahsum

İletişim kuramıyorum selma hanım sizle ve talip beyle çünkü email adresi görünmüyor sadece şunu söylemek istiyorum tek kuruş yatırmayın ve nerede bıraktıysanız orada silin gitsin çünkü tek kuruş geri ödemesi yok hepsi yalan her ne derlerse inanmayalım lütfen

Hamza sonuçtan çok memnun

Zalando ve Okx Üzerinden Yanıltılmak

Hamza
11 Ağustos 2023 13:45
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
09 Ekim 2024 23:32
Zalando Görev Tamamlama Sürecinde Karşılaşılan Sorunlar
Zalando Görev Tamamlama Sürecinde Karşılaşılan Sorunlar
Sakin sonuçtan memnun değil

Zalando Mağduriyeti: Sipariş Ve Mağaza Sorunları!

Sakin
23 Şubat 2024 04:22