Yeni Uzman Akademi Yetersiz İletişim Ve Hizmet Kitaplar Hala Gönderilmedi

03 Temmuz 2023 15:35

Haziran 2022 yılında yeni uzman akademi isimli kurumdan iş yeri hekimliği sertifikası için online olarak eğitim aldım. Kurumda WhatsApp üzerinden iletişim kurduğumuz için ne yeterli bilgi alabildim ne sorularıma doğru bir üslupla cevap verildi.

Attığım ibanları gönderdiğim numaradan hiçbir şekilde ulaştığına dair dönüş alamadım. Telefonla aradığımda azarlayan bir üslupla konuşuldu. Kitaplarım temmuz 2023'de hala gönderilmedi. Kurumu daha önce Şikayetvar hattına şikayet ettim.

Bunun üzerine kurum sahibi olduğunu belirten 05425327** numaralı biri tarafından arandım. Sınav için tüm işlemlerin tamam olduğunu eğer şikayeti çekersem sınava girebileceğimi söyledi. Kurumun bu süre zarfında SMS ve WhatsApp üzerinden muhasebede bazı sıkıntılar yaşadığı ve paramızı başka hesaba göndermemiz gerektiği hakkında yüzeysel bilgi verildi.

Gönderdiğimiz paraların doğru adrese gitmemiş olabileceğine dair şüphe duyuyorum. Aradan 1 yıl geçmiş olmasına rağmen kurumun bir çalışanı (telefon numarası:05416342**) eksik ödemem olduğunu bana WhatsApp üzerinden belirtti. Ben de ellerindeki dekontlarla eksik ödemem olup olmadığını bana belgelerlerse ödeyebileceğimi ve hakkım olan kitaplarımı bile alamamışken ödeme yapmayacağımı belirttim.

Bu kadar zaman sonra dekontları benden istemeleri ve borcumu bana kanıtlatmaya çalışmalarının uygun olmadığını belirttim. Kurum sahibinin şikayetimi çekmemi istemesi o şartla sınav giriş işlemlerimi tamamlayacağını 1 yıl önce bana söylediğini benim de bu şarttan dolayı şikayetimi kaldırmak zorunda kaldığımı belirttim.

Sonrasında toplu mesaj halinde her gün gönderilen eksik ödemenizi ödeyin şeklinde mesajlar gelmeye başladı. İki hafta sonra SMS olarak 05077430*** numaralı hesaptan bana eksik ödemem olduğuna dair mesaj geldi. Tüm bu olanları tekrar tekrar yazdım. Anlattım muhasebelerine ileteceğini belirtti. Buna rağmen ödeme yapın mesajını atmaya devam ettiler.

Ben de muhasebeden dönüş yapılmadığı halde bana bu mesajları atmamalarını rica ettim hala ısrarla atılıyor. Şikayetçi olacağımı belirttim mesajıma dönüş bile yapılmadı. Kendi muhasebe kaydını bile doğru tutamayan bir kurum kitaplarımı bile göndermeden benden para ödememi istiyor. Sınavı geçtiğimde sertifikamı verip vermeyeceklerinden bile şüpheliyim. Tüm bu süreçte psikolojik olarak beni yıpratan bu kurum hakkında şikayetçiyim.

01 Ağustos 2023 15:13 (Şikayetten 28 gün sonra)

Onayım Olmadan Sertifika Düzenlendi Ve Ücret Talep Edildi: Kişisel Bilgilerimin Silinmesini İstiyorum

27 Ekim 2025 22:22
onayim-olmadan-sertifika-duzenlendi-ve-ucret-talep-edildi-kisisel-bilgilerimin-silinmesini-istiyorum-1.jpg

Eğitim Almadığım Program İçin Haksız Ücret Ve Tehdit Mesajları

25 Ekim 2025 16:06
Vildan sonuçtan hiç memnun değil

Sertifika Ücreti Ödedim Belge Gönderilmedi İletişim Kesildi

19 Ağustos 2025 13:15