Nur sonuçtan hiç memnun değil

Yasayan_bilge (Instagram) İşletme Sahibinin Yalan Ve Yanlış Tavırları

17 Ekim 2023 14:42

Instagram sayfasından satış yapan ancak saygısız kaba konuşmalar yapan işletmedir. Sorulan sorulara bile ters cevap vermektedir.

Canlı yayına katılanlara soru sorup ilk yazan kişiye hediye ürün göndereceğini söylemektedir. Daha sonra bize WhatsApp hattımızdan ulaşın demektedir. Oradan yazınca saçma kaba sözlerle kendi söylediğini yalanlayan işletme sahibini şiddetle kınıyorum.

Yapamayacağınız şeylerle insanları yanıltmayın. Bu tarz insanlara inanmayınız böyle bir durumda kendini söylediğini yalanlayan insanın ürünler hakkında söylediklerine de inanılmaz.

Canlı yayın videosunu sayfasından geri kaldırmasaydı her şey ortaya çıkardı. Hem böyle bir yarışma yapıyorsunuz hem de insanları yalancı konumuna getiriyorsunuz ama konuşmanızdan tavrınızdan ne olduğunuz belli çokta yadırgamamak gerek.

Adem
Adem

Bu gece aynı kaba saba konuşmaları bana yaptı ve ürün tat renk olarak kötüydü

yasayan-bilge-instagram-isletme-sahibinin-yalan-ve-yanlis-tavirlari-1.jpg
Süleyman
Süleyman

Yazılan şikayet ve rahatsızlıklar aynen benim başıma da geldi. Kampanya yapıyorum diye yayın açtı Instagram'dan bende kampanya paketimi seçip watsaptsn yazdım günlerce cevap vermedi direkt aradım neymiş efendim cevap vermeye yetişemiyomuş beklemek zorındaymışız diyor ve kaba bir üslupla azarlar gibi insanı çok basit işletme gibi görünüyoryetişemiyorsan ona göre organize olursun insanlarla bu üslupta alay eder gibi konuşamazsın. Bir hafta bekledim cevap vermedi sipariş mesajımıza. Ne döndürüyor anlamadım.

Tülay
Tülay

Kesinlikle doğru söylüyorsunuz, çok kaba bir insan. Dinlemekten ve cevap vermekten aciz Daha siparişe kesin karar vermeden anında adres istiyor, sıradaki sizsiniz diyor, ben sizleri mağdur etmem durumunuz yoksa parayı sonrada gönderseniz olur diyor videolarda ama tam tersi hemen parayı gönder dekontu bana at diyor parayı atıyorum bu seferde ürünü kargoya vermiyor. Yalancı olduğunu düşünmeye başladım gerçekten. Böyle bir durumla karşılaşırsam emniyet CİMER vergi dairesi vb. Her yere şikayet edeceğim.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Canlı Yayında Saygısız Tavırlar Ve Müşteriyle Alay Edilmesi

25 Ağustos 2025 00:29
canli-yayinda-saygisiz-tavirlar-ve-musteriyle-alay-edilmesi-1.jpg
Nurhan sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2024 12:14