Yalova Termal Sorununu Sonunda Çözdüm

Yalova Termal Sorununu Sonunda Çözdüm
10 Şubat 2024 00:18

Hayatımda ilk defa bu kadar aldatıldığımı hissettim ama neyse ki bu beladan kurtuldum. 2016 yılında 'hediye tatil kazandınız' diye aradılar, biz de inandık maalesef. Yalova'ya geldik, merkezden servisle alınıp otele götürüldük. Tatil yapacağımızı zannederken büyük bir aldatmanın içine düşmüşüz. Bizimle beraber 10-15 aileyi bir odaya topladılar, her masada bir aile vardı ve devremülk pazarlamaya çalıştılar. 'Başka otellerimiz de var, rcı kapsamında istediğiniz yerde tatil yapabilirsiniz, tatil yapmazsanız kiraya veririz, yabancılara yüksek fiyatlarla satarız' diye pazarladılar ve biz de şaşkına döndük. İkna olduk, zaten yüksek sesle konuşan bir adam vardı, geç saatlere kadar konuştu. Uykumuz geldiğinde ikna olmuş ve peşin para vermiştik. Sonrasında tekrar aramaya devam ettiler, 'Sizin odanız kiralamaya, satmaya uygun değil, yüksek kırmızıya geçin, 6+1 alın' diye ikna olduk. Odayı yükselttik ama bu zamana kadar ne kira aldık ne de yabancılara satabildik. Sürekli arayıp para istediler, kullanmadığımız odanın aidatını istediler. Biz tatil yapmak isteyince yüzümüze bakmadılar, sadece para istediler. Göstermelik bir tapu verdiler ama hiçbir işe yaramadı. Tatil yapamadık ama binlerce lira para verdik. Sürekli 'ödemezseniz icraya veririz' diye mesaj attılar. Yıl bitiminde, daha 1 Ocak'ta mesajlar başlıyordu, 'Aidat ödeyin' diye. Kafalarına göre fiyat belirliyorlardı. Ben de bıktım, artık korkutmalarına izin vermedim. Bu sefer ben onlara karşı işlem başlattım, devremülk davalarına bakan bir avukat buldum. Onunla konuştum, sağ olsun ilgilendi, sözleşmeyi, tapuyu her şeyi iptal ettirdim. Parayı da faiziyle geri aldım. Sonra 'davayı çekin' diye peşimden koştular ama vazgeçmedim, sonuna kadar devam ettim. Avukat davayı kazanıp parayı aldıktan sonra telefon numaramı da değiştirdim. Bu işten sıyrıldım. Ailemle bile aram kötüleşmişti, bunlar yüzünden. Bir daha asla böyle şeylere bulaşmayacağım ve numaramı vermeyeceğim. Çok şükür o stresli günleri geride bıraktım. Yaşasın adalet!

Kudret
Kudret

Farklı isimler altında bu tarz içerikler yazan ve sizinde yine farklı firmalar hakkında aynı içeriği paylaştığınızı görüyorum. Ve bu taktik diğer farklı isimli kullanıcılar tarafından da uygulanıyor. Avukat mısınız? Gerçek niyetiniz mağdur insanlara yardımcı olmak mıdır? Bilgi rica edebilir miyim

Şükrü
Şükrü

En basit ve kolay çözüm bir hukuk avukatı ile görüşün size yardımcı olur elinizdeki belge ve makbuzları da götürün biraz uzun sürüyor ama neticede isiniz hallediliyor paranızda icra yolu ile faiziyle beraber tahsil ediliyor. Ben öyle yaptım şu anda dosyam icra aşamasında...

Ahmet
Ahmet

Size mail attım görüşebilirsek konuyla ilgili yol tayin edeceğim.

Yakup
Yakup

Ahmet bey nasıl kurtuldunuz iletişime geçebilir miyim ayrıntılı bilgi almak için lütfen bilgi verir misiniz zor durumdayım

Yalova Termal Palace Aldatmasından Sonunda Kurtuldum

08 Şubat 2024 16:41