İhsan sonuçtan çok memnun

23 Nisan 2024 08:32

Xiaomi 13t Pro Hyperos güncellemesinden sonra hemen ilk yaşadığım sorun WhatsApp, Telegram, BİP gibi programlarda konum paylaşımı bozuldu. Mevcut Konumu paylaşabiliyor ama açamıyor, açacak program seçimi beyaz ve boş, yani hiçbir programı sunmuyor. Anlık konum paylaşımında ise haritayı açıyor, bu sefer navigasyon çalışma imkanı yok. Yani yol tarifi yok!

20 Mayıs 2024 15:10

Konum paylaşımında Google maps veya başka navigasyon programlarını sunmaması, Google hesabımdan zaman eksenini kapalı tuttuğum içinmiş. Etkinleştirdim, sorun çözüldü.

20 Mayıs 2024 15:13

WhatsApp, Telegram veya BİP gibi programlarda konum paylaşımında Google maps veya başka navigasyon programlarını açmayı sunmaması, Google hesabımdan zaman eksenini kapalı tuttuğum içinmiş. Etkinleştirdim, sorun çözüldü. Yani sorun Xiaomi veya sosyal medya programları ile ilgili değildi. Bulana kadar göbeğim yarıldı denir ya😪, belki başkalarına faydası olur.

20 Mayıs 2024 16:41

Çift sim kartımdaki biri için olan WhatsApp da oluyor, diğeri için olanda olmuyor. Yani sorun yarım çözüldü, tam değil. Maps'ın Standart açmaları sildim, Maps'ı sildim, tekrar yükledim, nafile.

21 Mayıs 2024 11:47

Olay Google hesabı veya zaman ekseni etkin olup olmaması değilmiş, Dual app tüm mesajlaşma programlarında konum paylaşımını birlikte açacak programı sunmuyor ve Google Maps veya hangi Navi programı varsa onu seçip açmıyorsunuz. Ana WhatsApp da oluyor ama ikinci yani Dual App da olmuyor.

Yunus
21 Mayıs 2024 13:48

Yunus
24 Ağustos 2024 07:47
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi 13T Pro - Google Play Hyperos Problemi

21 Mart 2024 17:49
Xiaomi 13T Pro - Google Play Hyperos Problemi
Ertuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Ertuğrul
06 Aralık 2024 03:52