Gürbüz sonuçtan çok memnun

Turkcell Ve Paycell Arasında Mağduriyet: Sigorta Bedeli Sorunu

10 Aralık 2024 13:30
Gürbüz'ün Teşekkür Mesajı
“Wiyo sigorta çok yordun ama sonuçta doğruyu bularak, poliçe iptali ve para iadesini yapacak. Teşekkürler...”

Merhabalar;
Bolu Merkez Turkcell bayisinden almış olduğum cihaz için yapılan "Akıllım Güvende" poliçe bedelinin faturaya yansıtılması sonucu Paycell denilen firma tarafından benden 2/3 ayda bir 29,90 TL ücret alınmaktadır.
Bu bedelin neden alındığı, alınmaması için yol gösterilmesi ve gerekirse sigorta poliçesinin iptali ve ödenen tutarların adıma iadesi noktasında bir haftadır, Turkcell, Paycell ve Wiyo Sigorta arasında top gibi dolaştırılmaktayım. (Görüşmelerin kayıtları dinlenebilir). Bu nedenle, bu üç firmayı da kınamak istiyorum.
Konuyla alakalı taleplerim aşağıda sıralanmıştır.
1- Bu sigorta bedelinin faturaya yansıtılmasından dolayı neden Paycell denilen firmaya para ödüyorum?
2- Bu şekilde bir uygulama olduğuna dair onayladığım veya imzaladığım yazılı bir sözleşme var mıdır? Varsa bir örneğinin gönderilmesini,
3- Bu sigorta bedelinin faturaya yansıtılması yerine kart veya nakit olarak ödeneceğine dair neden baştan bana bilgi verilmedi?
4- Kalan sigorta bedelinin ödenmesi için neden bana kart veya nakit ödeme noktasında yardımcı olunmuyor? (Bu Paycell denilen firmaya para ödemek istemiyorum)
5- Hiçbiri olmuyorsa sigorta poliçemin iptal edilerek, ödediğim paraların tamamının iade edilmesini,
Ve verilecek cevapların/bilgilerin yazılı olarak tarafıma iletilmesini talep etmekteyim.

11 Aralık 2024 14:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konuyla ilgili detaylı incelemelerimize başladık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri ve görüşlerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Wiyo‑Turkcell Dijital Sigorta A.Ş.

12 Aralık 2024 14:47

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz talebinizi inceleyerek konuyla ilgili tarafınıza bilgi verdik. Hizmetlerimiz ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Wiyo-Turkcell Dijital Sigorta A.Ş.

12 Aralık 2024 16:17

Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 16:45

Wiyo Kredi Koruma Sigortası Mağduriyeti Ve İletişim Sorunları!

İbrahim
25 Ağustos 2025 15:33