Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Volkswagen Taigo Servis Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

31 Ekim 2024 22:07

Volkswagen Taigo araç servis hizmeti: 25 Mayıs'ta sıfır aldığım aracı, silecek ses yapması ve iz yapması sebebiyle Gebze yetkili servisi A**** Otomotive götürdüm. Fakat silecekleri değiştirmek yerine bana cam suyu sattılar. Sileceklerde aynı problem devam ediyor ve daha fazla ses yapıyor. Servis, aracın sağ aynasında problem yokken sağ aynayı bir yere sürtmüşler ve aynada boya kalması olmuş. Ancak kamera kayıtlarına baktıklarında öyle bir durumun olmadığını söylediler. Ayrıca aracın direksiyonunda aşırı derecede bir sertlik oluşmuş ve frene basınca aşırı derecede ses yapıyor ve fren aşırı derecede sert. Servise gelmeden önce sadece silecek problemim vardı ama şimdi bir sürü problemle aracı teslim ettiler. A**** Gebze servisi ve Volkswagen markasından şikayetçiyim. Volkswagen markası ve servis, müşteri mağdur bırakmıştır. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Osman
Osman

Merhaba, ben de taigo aracımı aynı sebeple Doğuş Oto Maslak servisine götürdüm. Silecekler değişti ve geri vites yapınca gelen tak sesi için aks başlıklarını yağladıklarını söylediler. Aracımı servisten teslim aldıktan sonra bu sefer fren yapınca gelen kazıma sesiyle karşılaştım ve sürekli devam edince tekrar götürdüm. Bana bununla alakalı çok şikayet aldıklarını söyleyip fabrikadan çözüm beklediklerine dair bilgi verdiler. Ama bu problemim servise gitmeden önce yoktu. Ben serviste yanlış bir işlem yaptıklarını düşünüyorum. Sizin probleminiz devam ediyor mu? Bir çözüme ulaşabildiniz mi

İsa sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 21:00

Volkswagen Taigo Ses Arızası