Berna sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Medikal Park Medical Park Vet Kedimi Öldürdü

08 Eylül 2023 21:17

Bu klinik benim çocuğumu öldürdü! Yüksekten düşen kedime akciğerinde hava birikmiş dediler. Ameliyat ettiler. Yoğun bakımda 5 gün kaldı, her gün gittim. Altındaki ped çiş içindeydi. Ben söylenip değiştirttim. Yoğunlardır gözden kaçmıştır dedim, sesimi çıkarmadım. Çok ilgili gibi görünüp hiçbir şeyden anlamayan kendini bilmezler hekimlik yapıyor burada. Durumu iyi eve götürün dediler. Hayvan halsizlikten bayılıp kalıyordu, aradık getirin dediler. Götürdük, sorun yok iştahsızlıktan halsiz kalmış, zorla mama yedirin dediler. Her gün sabah götürüp akşam aldım. Akşam götürdüm, gecelere kadar bekledim. Çocuğumun kolları bacakları damar yolu açmaktan mahvolmuştu. Bu çocukta başka bir şey var, çişini bile tutamıyor dedim, sürekli aradım yazdım. Merak etme biz biliyoruz dediler. Dün akşam arayıp kediniz fipmiş dediler. 15 gündür nasıl fark etmediniz iyi dediniz fip ise?! Yüzüme baka baka utanmadan keşke daha önce fark etseydik ya dediler. Ama atlatır korkmayın dediler. GS ilacı alacak dediler. Bu sabah oğlum melek olmuş. Çocuğunuzda çok enfeksiyon vardı, kaldıramadı dedi arayan kişi. Almaya geldim fip'ten öldü dediler. Herkesin ağzında başka bir yalan! Benim çocuğumu siz öldürdünüz, pis kliniğinizde enfeksiyon kaptı benim çocuğum.

10 Ocak 2025 00:03
Veteriner İhmali Yüzünden Kedimi Kaybettim
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayrancı Veteriner Kliniği | Ankara Mağduriyet Yaşama

14 Mayıs 2025 13:12
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Zeytinburnu Veteriner Kliniği Zeytinburnu'nda Bir Veteriner Kliniğinde Yaşanan Üzücü Olay

10 Nisan 2024 06:27

Veteriner Kliniğinde Yanlış Tedavi Sonucu Ölüm