Ulu sonuçtan hiç memnun değil

Vespa Türkiye Vespa Doğan Trend-Motoplex 0 Km Kusurlu Vespa Sattı Ve İlgilenmiyor

09 Ağustos 2024 21:59

Merhaba, 05.08.2024 tarihinde Doğan Trend distribütörlüğündeki İstanbul Koşuyolu Motoplex mağazasından sıfır kilometre Vespa GTS modelini satın aldım. Motosiklet ile trafikte sürüş yapıp evime geldim fakat park ettiğimde fark ettim ki aracın sağ arka sinyali çalışmıyor. Öncelikle Motoplex bayisini aradım ve durumu bildirdim, aldırış etmeyen bir tavırla yetkili servisi aramam gerektiğini söylediler. Yetkili servis ise yine aldırış etmeyen bir tavırla motosikleti servise getirmemi ve sonrasında video çekimi yapılıp, rapor tutup durumu İtalya Vespa'ya bildirmeleri gerektiğini ve sonrasında gelen sonuca göre tekrar benim motosikleti servise getirip işlem yaptırmam gerektiğini belirtti ve satılan kusurlu ürün için bir özür bile dilemedi. Bu taşıt için hayati önem taşıyan arka sinyal kontrol edilmeden tarafıma teslim edilmiş ve aynı şekilde tekrar tekrar sorunun çözümü için sinyali çalışmaz halde tarafımdan trafiğe çıkartılarak servise getirmem talep edilmiştir. Buradan Doğan Trend ve Motoplex bayisi ve servis yetkililerine sormak istiyorum; bu süreçte arka sinyali çalışmayan kusurlu olarak sattığınız motosikletiniz ile karışacağım bir kazada sorumluluk kime ait? Motorlu taşıtlar için sinyalizasyonun çalışmaması ağır kusur olarak nitelendirilmekte ve bu araçlar şekilde trafikten men edilmekte. Piyasada scooter grubu içerisinde yüksek fiyatlara satılan bu modelleri almak isteyenler için bu tip çözümü basit ama hayati öneme sahip bir problem için bile ana distribütör ve bayi satış sonrası gerekli desteği sağlamıyor ve sizinle ilgilenmiyor. Son durumda sorun için müşteri hizmetleri ile görüştüm fakat yapacak bir şeyleri olmadığını, motoru en az iki kere daha trafiğe çıkartarak servise getirmem gerektiğini belirttiler, üstelik süreç sonuçlanana kadar da aracımı sinyali çalışmaz halde sürmek zorundayım.

10 Ağustos 2024 08:29 (Şikayetten 10 saat sonra)
Ulu
Ulu
10 Ağustos 2024 10:33

Merhaba, sizlere mesajda ilettiğiniz iletişim kanallarından zaten ulaştım ve şikayette aktardığım şekilde herhangi bir çözüm önerisinde bulunmadınız. Yapabileceğiniz herhangi bir şey olmadığını belirttiniz, hatta son görüşmemiz sonrasında beni tekrar arayacağınızı belirttiniz fakat geri dönüş bile yapmadınız.

12 Ağustos 2024 13:43

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Vespa Müşteri Hizmetleri

Tunç sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 18:32
Vespa Türkiye Primavera 125 CC'de Paslanma Sorunu Ve İade Talebi
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Vespa Türkiye Yeni Vespa Gts 300 Sürekli Akü Arızası Ve Ürün Değişimi Talebi

30 Temmuz 2024 10:42
Kemal sonucu yetersiz buldu

04 Ağustos 2025 08:55
sifir-vespada-guvenlik-tehlikesi-yaratan-arizalar-1.jpg
Teoman sonuçtan hiç memnun değil

Vespa Türkiye Vespa Gts 300 Çözülemeyen Ses Problemi

27 Ağustos 2024 12:30
Mustafa sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2024 00:09
"Kurumsaldan Caner Bey’e öncelikle görüşme kalitesinden ve hızlı çözümünden dolayı teşekkür ederim. O olmasaydı başka bir marka motosiklet alıyordum."