Venum-turkey.com Siparişim Yola Çıkmadı

28 Eylül 2024 21:123.063

Venüm-turkey.com bu siteden almış olduğum eşofman takımının site politikalarında 1-3 iş günü içinde kargoya verileceği yazıyordu fakat bugün 1 hafta doldu tarafıma ne mail ne de mesaj gelmedi. İletişim kısmında mesaj gönderdiğimde geri dönüş alamadım. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yorumlar(9)

10 Aralık 2024 12:49

Ürün elinize ulaştı mı acaba dönüş yaparsanız sevinirim çünkü gerekli işlemleri başlatmak üzereyim CİMER şikayet oluşturup avukatım ile de dava açma işlemlerini başlatmayı düşünüyorum eğer ürünlerin eline ulaştı ise dönüş yaparsan sevinirim.

14 Kasım 2024 21:22

Dostum ürünü aldın mı? Ben de satın almayı düşünüyorum aklımdaki soru işaretini giderir misin?

7 Kasım 2024 12:59

Siparişi teslim aldınız mı acaba site dolandı4ci mı?

5 Kasım 2024 19:30

Son durum nedir hocam? Ürününüz elinize ulaştı mı, ulaşmadıysa para iadenizi aldınız mı?

26 Ekim 2024 19:24

Bu site güvenilir olmayabilir hiç yorum yok ürünlerin fiyatları da çok uygun güvenilir olduğunu düşünmüyorum.

23 Ekim 2024 15:30

Teslim aldınız mı?

21 Ekim 2024 23:22

Dostum merhabalar bana herhangi bir iletişim adresini yazarmısın sana bir şey sormak istiyorumda

Stepupp.com.tr Kargoya Verilmeyen Sipariş Ve İletişim Sorunları

30 Aralık 2024 15:54601

Stepupp.com.tr/ adresinden eşofman aldım. Siparişimi oluşturdum, bir hafta geçti ama kargo bilgisi gelmedi. Sitesinde 1-...

Stepupp.com.tr Kargoya Verilmeyen Sipariş Ve İletişim Sorunları

Huriş Butik Siparişim Gönderilmiyor Geri Dönüş Yapılmıyor

4 Mart 2024 15:04808

23 şubatta sipariş ettiğim eşofman takımı için sadece işleme alındı mesajı gönderildi. Sonrasında siparişim hakkında bil...

Huriş Butik Siparişim Gönderilmiyor Geri Dönüş Yapılmıyor