12 Kasım 2023 01:33

Deneme Bonusu 200 FreeSpin diye mesaj atıyorlar, üye oldum Gate of Olympus da 200 FreeSpin sonrası 89 TL Bonus aldım. Buraya kadar bir sıkıntı yok sonra ne slot oynadım ne bahis aldım ne rulet girdim hiçbiri yok bunların. Yalnızca blackjack oynadım sitenin bana sağladığı sağlayıcılar ile 2030 küsur tl yaptım, sonra iddialarına göre 2000 TL deneme bonusu yapan kişiler 200 TL çekebiliyormuş. Neyse çekim talebi oluşturdum bakiyemi sildiler. Sebebini soruyorum bot gibi konuşan müşteri temsilcisi var ikide bir başından def etmeye çalışıyor gram yardımcı olmuyor. Anlayacağınız mümkün mertebe uzak durmaya bakın vaat ettiklerini sunmuyorlar bahane uydurup direkt bakiyenizi siliyorlar haberiniz olsun. Elimde müşteri hizmetleri ile konuştuğum videonun sohbet geçmişi de var kanıtlı, müşteri ile ilgilenme desen sıfır zaten. Bağlantı kaliteleri hiç iyi değil. Oyun oynarken donup duruyor hem Wi-Fi hem kendi internetimde de aynı sorunu yaşadım.

04 Ocak 2024 12:27 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba yaşadığınız sorun ile en kısa süre içerisinde ilgileneceğim. Vaycasino Müşteri Temsilcisi Melis

Cengiz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

10 Temmuz 2025 14:31
Ömer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

20 Haziran 2025 14:08

Tr Vatandaşı
14 Aralık 2024 01:30
Cemil sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

26 Ocak 2025 14:53