Uzaktan Eğitim Kapısı (CBİKO) Uzaktan Eğitim Kapısı Deprem Farkındalık Egitimi

Uzaktan Eğitim Kapısı (CBİKO) Uzaktan Eğitim Kapısı Deprem Farkındalık Egitimi
4 Aralık 2023 19:408.957

Eğitim gayet güzel ancak sistem kanser olmak için ideal bir sebep. 8 dakikalık videoyu izlemek abartmıyorum 1 saate yakın sürüyor. Mobil interneti denedim. Wi-Fi denedim. Telefonu bırakıp bilgisayardan denedim. Sonuç aynı. Video donuyor. Devam etmesini bekliyorsun bu defa hata verip videoyu sonlandırıyor. Bir çözüm sunarlarsa sevinirim.

Yorumlar(5)

11 Aralık 2023 11:10

Mobil uygulama yerine PC üzerinden ana internet sitesinden girer ve tarayıcı olarak da Firefox kullanırsanız sıkıntı olmuyor. Mobil uygulama çok sıkıntılı. Chrome da sıkıntı yaratıyor.

10 Aralık 2023 22:37

Cibiko deprem farkındalık eğitimi. Delirtti beni. Sisteme girilmiyor. Hadi girdin video açılmıyor. Hadi açtın donuyor. Tam bitti diyorsun aaa olmamış bir daha izle. Normalde 2 saate bitecek olan bir eğitim günlerdir sürüyor. Bir çözüm üretmesi koca bakanlık. Yazık vallahi

10 Aralık 2023 22:32

Alla sinirden ne yapacağımı şaşırdım. Videolar sürekli donuyor. Günlerdir uğraşıyorum eğitimi izleyip bitiremedim.

10 Aralık 2023 19:19

Mesai saati içinde alo 150 CİMER'i aramayı düşünüyorum ben de. Ekran başında oturmaktan sinirlerim bozuldu resmen.

10 Aralık 2023 16:28

Kesinlikle katılıyorum. Eğitimleri bir türlü bitiremedim. Hata uyarısı alıyorum. E-insan uygulaması da mail ya da telefonuma doğrulama kodu göndermiyor.

Uzaktan Eğitim Kapısı (CBİKO) Uzaktan Eğitim Kapısı Afet Eğitimi Yaşanılan Problem

Afet eğitimi zorunlu eğitim 5 dakikalık videosunu yarım saatte izleyemedim sürekli yükleniyor işareti çıkıyor farklı tel...

1 Destek1 Yorum