Üsküdar Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmeti

Deniz
26 Mart 2024 06:224.434

Sayın yetkili,

‘Asıl ihtiyacı olan halka ‘hizmet amacı ile oluşturulmuş ‘Evde saglık hizmet’ birimi görev tanımını yerine getirmiyor.

87 yaşındaki babam geçirdiği beyin kanaması sonucunda yatağa bağımlı hale geldi uzunca bir hastane sürecinden sonra 3 aydır evde bakım sağlıyoruz.

Bu süreçte tam 3 kez devletin sağladığı evde bakıma ihtiyaç duyduk. Ekip 1 kez hastayı kaydetmeye geldi, kalan 2 talebimizde, bizleri özel hastahaneden hizmet alma zorunda bıraktılar.

Hastamızın kötüleşmesi ve takip eden doktorumuzun tahlil talepleri için oluşturulan bu 2 talep için 15 gün sonrasına randevu verildi.

Görüşme yaptığımız görevliye kan sonuçlarına göre ilacın değiştirilmesi gerektiği, trakestomi ve mide peg'de değişmesi gerektiği ama tüm bu işlemler için öncelikle kan tahlili ve bağlantılı şekilde antibiyotik kullanması ve sonrasında değişimin yapılabileceği bilgisi verildi. Israrla yoğun oldukları 112 yi aramamız söylendi. Bu tarz hastaların mikrop kapması çok olası, çözüm olarak sunulan 112, hastaya yerinde hastahaneye götürmeden nasıl bir müdahalede bulunabilir?

Bu tarz hastaların ve ailelerinin hayatlar maddi ve manevi yeteri kadar zorken, devletin sadece bu iş için kurulmuş bir birimi nasıl oluyor da basit talepleri bile yerine getiremiyor.

Biz ve bizim gibi nice hastalar için dikkat çektiğimiz bu durumu incelemenizi önemle rica ederiz.
Saygılarımızla

Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimin Hastaneyi Yönetememesi

Networkwebtasarim
Networkwebtasarim
Fethiye Devlet Hastanesi
3 Eylül 2023 14:583.987

Burada yazdıklarım hakikattir! Baş hekimin acilen değişmesi lazım. Yıllardır dostlarım için giderim. Eskiden verdiği tüm...

Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi Hastane Hizmetlerinde Yaşanan Ciddi Sorunlar Ve İhmaller

Beyza
23 Ağustos 2024 19:296.128

Sağlık Bakanlığı'nın acilen müdahale etmesi gereken, bu bölgedeki insanların böyle bir hastaneye muhtaç kaldığı için çok...

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Babamın İhmalsizlik Sonucu Vefat Etmesi

Zeynep
25 Temmuz 2023 22:384.990

Babamı 18 19 20 temmuzda yüksek ateş ve halsizlikle giriş yaptık 3 gün boyunca sadece serum yapıp eve gönderdiler. Gerek...

2 Destek