Zafer sonuçtan memnun değil

03 Eylül 2024 10:38

Aydınlı Hazır Giyim San. Tic. As. - us Polo
firmasından internet uygulama üzerinden satın aldığım ürünler ile alakalı çok ciddi sorun yaşıyorum.
Almış olduğum ürünler Kargom Sende diye saçma sapan bir firma tarafından, adrese gelmek yerine, ürünleri ben iade etmişim gibi gösterip firmaya geri gönderiyor. Firma yi aynı gün olmak defalarca aramama rağmen ürünler elime geçmedi.
Son olarak Aydınlı Hazır Giyim San Ve tic. As. Firmasi beni arayıp iade işlemi başlatılıyor diyor ve para iadesini 15 gün içinde yapılacağını söylüyor.
Evet şikayetçiyim peşin havale olarak aldığım ürünlerin iadesini ben talep etmeme rağmen benim param neden 15 gün orada bekliyor. Zaten bu süreç üzerinden 10 günden fazla zaman geçti. Ve bugün firmayı aramama rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar.

Zafer
Zafer
03 Eylül 2024 11:22

Not. Ürünlerin iadesi kargo firması tarafından, keyfi şekilde iade açılmıştır. İade talebinde ben bulunmadım. Ürünler mağazaya geri iadesi yapılmadan mağazayı bilgilendirmeme rağmen iadeyi gerçekleştirdiler. Benim talepte bulunmadığım iade için pesin ödediğim ücret ödemesi 15 gün sonra olması bu firmanın güvensizliğini gösterir.

Şevval sonuçtan çok memnun

23 Kasım 2023 01:13
"Ürünüm kargoya verildi teşekkür ederim"

16 Kasım 2023 09:13
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2023 11:43

11 Temmuz 2023 14:26