06 Şubat 2024 21:35

Bilkent Üniversitesi için MATH102 kursuna kaydolmak isterken yanlışlıkla PHYS102 kursuna kaydoldum. Tamamen dalgınlığıma geldi ve hemen Unicourse'a e-posta gönderdim. 2 Şubat'ta cevap olarak, kontrol edeceklerini ve 1-3 iş günü içerisinde iade işlemi yapacaklarını belirten bir yanıt aldım. Hızlı bir dönüş yapıldı ve bu aşamada herhangi bir sorun yaşanmadı. Ancak, bu durumu açıklayan ve yine fotoğrafını paylaştığım e-postama daha sonra hiçbir yanıt verilmedi. 5 Şubat'ta siteye girip canlı desteği aktif görünce, sitenin mesajlaşma sistemi üzerinden birkaç gündür yanıt alamadığımı ve bilgi istediğimi belirttiğimde yine dikkate alınmadım ve cevap alamadım. Bugün siteye baktığımda, kurs ücretlerine sırasıyla zam yapıldığını fark ettim. Bu durum, kurs ücretini daha pahalıya ödemem için paramın geç iade edileceğini ya da alması gereken kursu bana vererek ücret farkı talep edeceklerini düşündürdü. Ya da daha kötü bir ihtimalle, şirket çalışanları dört gündür hiçbir şekilde destek e-postasıyla ilgilenmiyor olabilirler.

28 Nisan 2024 16:25 (Şikayetten 2 ay sonra)

Kullanıcımıza email üzerinden geri dönüş yapıldı ve sorun çözüldü.

Unicourse Ödeme Yapıldı, Ders Teslim Edilmedi

12 Nisan 21:15

Elif
09 Ekim 2023 12:04
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Udemy'de Geri Ödeme Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Güven Kayıpları

Dilara
19 Mart 16:52
Udemy'de Geri Ödeme Sürecinde Yaşanan Zorluklar Ve Güven Kayıpları
Talha sonuçtan çok memnun

Talha
14 Eylül 2023 14:14
"Yardım için çok teşekkür ederim."