26 Haziran 2023 13:28

Trendyol umay bebek den bebeğime çanta şeklinde yatak aldım iki ay kadar önce zaten gelişi neredeyse bir ayı buldu. Geldi. Yorumlara bakarak aldandım arada salonda kullanılan bir yatak olmasına rağmen yatağı müslim bezi örterek kullanılmasına rağmen yatak kendiliğinden bildiğiniz söküldü tüylendi içine göçtü. Çok kısa sürede deforme oldu. 600 TL değil 60 TL bile etmezmiş. Yorumların gerçekliğinden şüphe eder oldum. Umay bebe kayseriyi aradım. Oradaki bayan resim istedi gönderdim bana demezler mi kullanıcı hatası.

Kullanan 8/9 aylık bebek bebek arada şekerleme yaparken yatıyor, üstelik ki daha yıkanmadı bu yatak bir de makineye atılır diyorsunuz durduğu yerde yırtılan yatak makinede yıkansa asla sağlam çıkmaz. Bir de taşınabilir diyorsunuz sağa sola götürmeye dayanacak bir yatakta değil, randımanlı kullanılsa demek ki ömrü bir hafta yatağın. Tek kullanımlık diye satın almadım üstelik ucuzda değil acil telafisini istiyorum.

Durumun faturada göndermiyorsunuz yasal yollara başvurayım durumu acil telafisini istiyorum. Bir tüketici olarak bebek ürününün bu kadar kalitesiz olması hele ki bir anne olarak kabul edeceğim durum asla değildir!

Serap
Serap
14 Temmuz 2023 20:19

Kimse geri dahi dönmedi bu kadar umursamaz ilgisiz bir firma ürününe sahip bile çıkmıyor çöpe gidenn600 TL ortada fatura bile yok gönderilen Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurabileyim kimse bebeğine bu yataktan almamalı ben yaşadım bsr baş anne yaşamasın benek ürünleri satan bir firmanın bu kadar umursamaz ilgisiz olması çok şaşırtıcı maalesef memnuniyetsizim çok çok bebeğim içinde değil uyumak oyun minderi bile yapamıyoruz bir de çanta kısmına koca kanca halka takılmış bebek dönerken alsın dolansın diye herhalde

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Minimoda Ürün Değişim Hk

20 Aralık 2023 15:39

24 Kasım 2023 00:29
Umay Bebek İnternet Sitesi Üzerinden Yaşanan Fiyat Ve Stok Sorunu

10 Temmuz 2024 13:24
Ohyo Baby Ohyo Marka Ana Kucağı Asla Ürünlerinin Arkasında Durmuyorlar
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Umay Bebek Anne Yanı Yatağı Kalitesizliği

12 Kasım 2023 23:07
Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2025 12:57