Turyap Emlakçının İyi Niyetimi Kötüye Kullanması

Ahmet
08 Eylül 2023 21:16

Benden Torbalı'daki evimi satalım dediler. Ben de piyasadaki fiyat neyse o fiyata satın dedim 1,400 1 350 aralığında dediler. Alıcı kişi senden alıp arsa karşılığı başkasına yüksek fiyata takas yapacağını söylediler. Tapu devir günü evi 1.520 sattığını söylediler. H. G adlı satış temsilcisi 1.370 bana sözleşme imzalatıp 50 bin lira komisyon 120 bin lira da sözleşme imzaladım adama verdirdi halbuki kaporayı bile v** Ç***'ın vermediğini gerçek satışı yaptığım i*** adlı adamın verdiğini İ***'ın da satış temsilcisinin müşterisinin olduğunu sonradan öğrendim. Telefonda bile haberim olmadan a*** diye başka birini konuşturmuşlar göz göre göre benden 120 bin lira fazla para aldılar komisyon hariç Torbalı'da Turyap bürosunu komisyon hizmet için değil insanları onlara güvenen insanları yanıltmak için açmışlar bu insanlar yüzünden Turyap adını kirletiyorlar bu hafta hukuk işlemlerini de başlayacağım umarım genel müdürlük buna bir çözüm bulur bu arada adım a*** k*** 1.370 bin lira da sözleşme imzaladım kişi v** Ç***'ı yüzünü bile görmedim. Evi sattığım kişi de i*** soyadını bilmiyorum.

Yurdalan sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Firması İle Yaşanan Arsa Satış Problemi

Yurdalan
28 Kasım 2024 11:30
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Ev Satışında Mağduriyet Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

Pervin
08 Eylül 2024 14:04
Teravet sonucu yetersiz buldu

Yanıltıcı Gayrimenkul Satışı Ve Mağduriyet

Teravet
19 Mart 2025 01:42
Şuayb sonuçtan hiç memnun değil

Turyap Hizmet Kalitesinde Hayal Kırıklığı Yaşatan Emlak Deneyimi

Şuayb