Beycivan sonuçtan hiç memnun değil

Beycivan
05 Temmuz 2023 13:42

İnternet üzerinden Mercan Bilişim adıyla hizmet veren Turktablet adlı satıcıdan 21.6.2023 tarihinde Wanj WJ1857-FPC V6.0 Kablo Kodlu 10.1 İnç Siyah Dokunmatik ürünü sipariş ettim. Gelen ürünü dokunmatiği değişecek cihaza taktığımda sorunun ana kartından olduğunu anladım.

Ürünü gönderilen adrese geri iadesi için sitesinden iade talebi oluşturarak kargoya verdim. Ancak satıcı ürünün jelatininde ayrıldığı için iadesini kabul etmediğini bildirdi. Jelatin ürünün muhafazası için sonradan ilave edilmiş bir malzeme olması ve sökülmesiyle ürünün aslı yapısından bir bozulmaya Meydan vermediği, montajında da takma esnasında zorluklar yaşattığı için ürünün denenmesinde engel teşkil ettiğinden iadesinde usulsüz gerekçeye neden olarak gösterilmektedir.

Satıcı firmaya gerekli uyarıları yapmama rağmen bedelini tarafıma iade etmemiştir. Satıcının bu konuda değişik formlarda müşterilerine yaşattığı zorlukları okudum. Satıcı kendi sayfasında iade kuralları adlı bir liste yayınlamış ve içeriğinde yasalara uygun olmayan iade şartları yer almaktadır. Bu maddelerin ekran görüntüsü ile Yasal olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat edeceğim.

Taner sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2023 17:21
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 16:20
Elif sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 21:13
Can sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2023 14:54
Turkcell Pasaj Turkcell Satış A. Ş. 20235392028 Sipariş Numaralı Ürün
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 10:45