Turgut Özal Tıp Merkezi (İnönü Üniversitesi) Malatya Hastanesi Personel Davranışlarına İlişkin Şikayet

06 Haziran 2024 19:53

Malatya Turgut Özal Araştırma Hastanesi nöroloji yoğun bakımda çalışan hemşiresinden hasta bakıcısına kadar şikayetçiyim. Hastaya ilgi yok, çok sorumsuzlar. İçlerinden 15 yıllık personel olduğu sürekli dile getirilen personel, hasta rahatsızlandığı halde yanına gidip ilgilenmiyor. Hasta kendisinden bir şey istemeye, şikayetini söylemeye çekiniyor. Biz hastamızın yanına girdiğimizde, kendisinin yapması gereken şeyleri bize yaptırıyor. 15 yıllık personel olması, sorumsuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yoğun bakımda maske takıp önlem almıyorlar, o şekilde her yere temas ediyorlar. Sevmedikleri hasta yakınlarını içeri almıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam, ismi S***** olan hasta bakıcı, hasta yakınlarına karşı çok saygısız ve haddini bilmiyor. İşini düzgün yapmayan insanları çalıştırıyorsunuz.

Buse
Buse
06 Haziran 2024 19:56

15 yıllık dediğim personelin adıda ismail ismini belirtmesem de zaten 15 yıllık personel ligi övündüğü için kendini bilir işini düzgün yapamayacaksa işini gençlere bıraksın

Kadir
Kadir

Sağlık Bakanlığına yaz ayrıca haklısın ama buraya yazalım ayrıca Sağlık Bakanlığına yazmalı

Turgut Özal Tıp Merkezi (İnönü Üniversitesi) Malatya'da Bir Hastanenin Hasta İlgilenme Süreçlerine İlişkin Şikayet

26 Nisan 2024 15:18

13 Aralık 2024 21:01

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahisi Ve Nöroloji Doktor Ve Hemşire İlgisizliği Ve İhmal

03 Haziran 2024 11:37