Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Yaris'in Gizemli Cam Suyu Kaybı: Servislerin Çözüm Bulamaması

Toyota Yaris'in Gizemli Cam Suyu Kaybı: Servislerin Çözüm Bulamaması
05 Kasım 2024 11:30

07 Kasım 2024 10:05

2022 model Toyota Yaris aracım 2 aydır cam suyu eksiltiyor. Servise 4 defa götürmeme rağmen her seferinde bir şey yok dendi. 3. Gidişinde 1 gün, 4. Gidişinde 4 gün serviste kaldı. Gözle görülen bir eksiltme olmadığı söylendi. Araç serviste kullanılmıyor ve eksiltme olmadığı söyleniyor. Ben ise Aracı günlük 50 km kullanıyorum ve cam suyunu hiç kullanmadığım halde 10 günde cam suyu tamamen tükeniyor. Burda dikkatlerinden kaçan husus aracın kullanıldığı zaman su eksiltmesi. Mutlaka araç kullanımıyla alakalı bir durum olduğunu ve dikkate alınmasını söyledim ama nafile. Elimde resimleri videoları da olduğu halde kimseyi aracımın su eksilttiğine inandıramıyorum. Toyota merkeze bildirdim. Başka bir yetkili servise götürün diye saçma sapan öneride bulundular. Aracımın 10 günde bir cam suyu bitiyor. Garantili olduğu halde çözüm bulamıyorlar veya bulmak istemiyorlar ya da buldular önemsemiyorlar. Garanti kapsamında olmasaydı kaç parça değişimi önerilirdi acaba? Görsellerde ilk fotoğrafta bir gün önceki su seviyesi sonrasındaki video ertesi gün çekilmiş su seviyesi gözle görünmeyecek düzeyde. En geç 10 gün içinde de tamamen bitiyor. Ustanın söylediği şey sistemin 4 parçadan oluştuğu. Hazne, pompa, hortum, fıskiye. Hazneden su kaçağı yapacak bir çatlak yok. Hortumlar sağlam. Haznedeki suyun fıskiyeden eksilmesi imkansız. Geriye pompa kalıyor. Pompadan gözle görünmeyecek bir sızıntı mevcut olabilir mi diye düşünmek çok mu zor acaba? İnsanlar işini gücünü bırakıp 4 defadır servise geliyor arabasını serviste bırakıyor. Niye diye düşünmek zor mudur?

06 Kasım 2024 17:30

2022 model Toyota Yaris aracım 2 aydır cam suyu eksiltiyor. Servise 4 defa götürmeme rağmen her seferinde bir şey yok dendi. 3. Gidişinde 1 gün, 4. Gidişinde 4 gün serviste kaldı. Gözle görülen bir eksiltme olmadığı söylendi. Araç serviste kullanılmıyor ve eksiltme olmadığı söyleniyor. Ben ise Aracı günlük 50 km kullanıyorum ve cam suyunu hiç kullanmadığım halde 10 günde cam suyu tamamen tükeniyor. Burda dikkatlerinden kaçan husus aracın kullanıldığı zaman su eksiltmesi. Mutlaka araç kullanımıyla alakalı bir durum olduğunu ve dikkate alınmasını söyledim. Elimde resimleri videoları da olduğu halde kimseyi aracımın su eksilttiğine inandıramıyorum. Toyota merkeze bildirdim. Başka bir servise götürün diye saçma sapan öneride bulundular. Aracımın 10 günde bir cam suyu bitiyor. Garantili olduğu halde çözüm bulamıyorlar. Garanti kapsamında olmasaydı kaç parça değişimi önerilirdi acaba? Görsellerde ilk fotoğrafta bir gün önceki su seviyesi sonrasındaki video ertesi gün çekilmiş su seviyesi gözle görünmeyecek düzeyde.

06 Kasım 2024 17:15

06 Kasım 2024 17:12

2022 model Toyota Yaris aracım 2 aydır cam suyu eksiltiyor. Servise 4 defa götürmeme rağmen her seferinde bir şey yok dendi. 3. Gidişinde 1 gün, 4. Gidişinde 4 gün serviste kaldı. Gözle görülen bir eksiltme olmadığı söylendi. Araç serviste kullanılmıyor ve eksiltme olmadığı söyleniyor. Ben ise Aracı günlük 50 km kullanıyorum ve cam suyunu hiç kullanmadığım halde 10 günde cam suyu tamamen tükeniyor. Burda dikkatlerinden kaçan husus aracın kullanıldığı zaman su eksiltmesi. Mutlaka araç kullanımıyla alakalı bir durum olduğunu ve dikkate alınmasını söylediğim halde pek umurlarında olmadı. Elimde resimleri videoları da olduğu halde kimseyi aracımın su eksilttiğine inandıramıyorum. Toyota merkeze bildirdim. Başka bir servise götürün diye saçma sapan öneride bulundular. Aracımın 10 günde bir cam suyu bitiyor. Garantili olduğu halde çözüm bulamıyorlar. Garanti kapsamında olmasaydı kaç parça değişimi önerilirdi acaba? Görsellerde su seviyesi sonrasında ertesi gün çekilmiş su seviyesi gözle görünmeyecek düzeyde.

06 Kasım 2024 16:54

Aracınızın garantisi devam ettiği süre içerisinde sorun çıkarmadığı sürece bakımlarınızı yaptırıp servise 3 katı bakım parası verdiğiniz sürece sizden iyi müşteri yok. Ancak arabanız ufacık bir sıkıntı çıkarmaya görsün. Zannetmeyin ki garantisi var sorunu çözülecek. Toyota on garantisi var bir de. 10 yaşına kadar araçlarınıza garanti verdiklerini söylüyorlar. 2 yaşındaki yasal garantisi bitmemiş arabanın sorununu çözmüyorlar daha. Değil ki yıllarca servise uğramamış araca bakım yapıp garanti kapsamına alacaklar. Garantinin sadece adı var maalesef.

06 Kasım 2024 22:40

10 Kasım 2024 19:23

Servisin hiçbir şey yok dediği 4 gün boyunca tespit edemediği su kaçağını kendimiz bulduk

Toyota Cam Suyu Motor Arızası

Gökhan
20 Ağustos 2024 13:44
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Corolla'da Garanti Hayal Kırıklığı: Su Sızıntısı Ve Yetersiz Destek

Deniz
14 Aralık 2024 13:41
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Vites Topuzu Soyulma

Serkan
25 Ağustos 2023 13:29

Toyota Corolla Cam Fitili Solması

Oğuz
07 Ağustos 2024 17:50
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Toyota Proace City Egzoz Arızası

Harun