Todori Meyhanesi Müşteri Ayrımı Yapılıyor

21 Mayıs 2024 08:45

19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı öncesinde yaşadığımız ilginç bir deneyim oldu. 18 Mayıs akşamı evlilik yıldönümümüzü kutlamak üzere eşim ve 7 yaşındaki oğlumla akşam yemeğine rezervasyon yaptırmıştım. Bahçeye girdiğimde arkadaşlarımın oturduğu masaya denk geldim ve kendi masamıza geçmeden önce sohbet etmeye başladık.
Oğlumun üzerinde GS amblemi olan t shirt vardı ve renkli bir sweatshirt giyiyordu. Yani GS amblemi belli bile olmuyordu. O esnada garsondan wi-fi şifresini istedim. Bana şifreyi vermeden önce, 1-2 gün maç nedeniyle çekişmeli geçeceğini, bazı müşterilerin oğlumun tshirtünden rahatsız olduğunu, sorun yaşamak istemediklerini söylediler.
7 yaşındaki çocuğun kıyafetinden rahatsız olup, müşteri ayrımı yapıp bizim resmen restauranttan gitmemizi istediler. Ben hırkanın fermuarını çektim, bakın GS amblemi gözükmüyor dedim ve ona rağmen çocuğumun etrafında dolanıp resmen baktılar. Böyle bir muameleyi hak etmediğimizi söyledim.
Bu saçma zihniyete para kazandırmamak ve oğlumun daha fazla üzülmesine fırsat vermemek için ayrılmaya karar verdim.
Arkadaşlarım ‘sizin bu davranışınız yüzünden arkadaşlarımız gidiyor. Yıl dönümleriydi.’ diye bağırırken bile bir kişi bile ‘ lütfen gitmeyin, oturun’ demedi. Müşteri ayrımı var, müşteri memnuniyetsizliği var, resmen dış görünüşe göre yargılama ve çocuğa manevi zarar verme var. Oğlum oradan çıkınca çok ağladı. Oğlumun gözyaşlarına neden oldunuz! Rezervasyon yaptırırken bir daha müşterilerle sözleşme yapın. Fenerbahçeli olmayan giremez de yazabilirsiniz. Müşteri seçme nedir?

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Duha Assos 'da Çok Kötü Hizmet

06 Temmuz 2023 20:59
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Günü Organizasyonunda Büyük Hayal Kırıklığı Ve Sorumsuzluk

12 Mayıs 2025 09:43