Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Tlscontact Üzerinden Uk Student Vize Başvurusunun Gecikmesi

Tlscontact Üzerinden Uk Student Vize Başvurusunun Gecikmesi
19 Eylül 2023 11:28

Tlscontact üzerinden yaptığım İngiltere vizesi 2 aydır aynı şekilde bekliyor. Hiçbir ilerleme olmadı. Ulaşabilecek bir numara da yok. Öğrenci vizemi henüz alamadığım için süre kaybı yaşıyorum. Üniversitem çoktan eğitime başladı derslerime katılım sağlayamıyorum. "application transferred to vac" aşaması bile henüz yeşil olmadı. Moral ve motivasyon kaybına uğradım mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.
Gwf numaram: gwf071975706

Yorumlar (38)

Nalan

Benim vizem dün geldi, bekleyen herkese kolaylıklar dilerim

Derya

Hayırlı olsun Nalan Hanım. Benim vizem gelmedi hala. 1 ay doldu, yarın 31. Gün. Pazartesi kayıt içim okulun son günü. Gelmez artık umudumuz bitti. Okul da artık uzatmicak 15 gün ekstra zaman vermişti okul. Bütün emekler boşuna yani parayla rzllik Priority öğrenci vizesi eşimle beraber 90 bine yakın para verdik vizeye. 5 günde açıklanması gereken sonuç 31 günde gelmedi. Salı günü geri çekeceğiz vizeyi. Perşembe ücretli mail attım karar verildi diye cevap geldi. Cuma ücretli mail attım dosyanız inceleniyor, karar bekliyor diye cevap geldi. Home office de ne yaptığını bilmiyor. Dosyamda hiç sıkıntı yoktu, koşulları sağlamıştım. Daha önce red almadım ve Amerika dahil birkaç ülkeye gittim. Hayal kırıklığısın tls contact ve uk Home office.

Derya

Volkan bey sizin vizeniz geldi mi?

Derya

Hayırlı olsun Defne hanım 😊 Darısı başıma benimki hala geldi 27. Gün bitti. Siz ne zaman başvurmuştunuz? Kaçıncı gün geldi size? Priority vize miydi sizinki? Birilerine ulaştınız mı ya da yazdınız mı?

Derya

Merhabalar vizesinde gelişme olan var mı

Derya

Hayırlı olsun Defne Hanım çok sevindim. Darısı bana inş sanki hiç gelmeyecekmiş gibi 27 gün bitti bugün ve pazartesi üniversitenin deadlineı. Size kaçıncı gün geldi? Priority mi başvurunuz? Evrak istemişler miydi

Defne

Merhaba, benim vizem son dakika da olsa geldi. Bekleyen herkese olumlu haberler diliyorum

Maalesef yok, halen bekliyorum

Vizesi gelen var mı?

Derya

Nalan hanım vizenizde gelişme var mı

Nesrin

Eşimin pazartesi günü benimde bugün geldi vizem

Defne

Merhaba, başvurusunda bir gelişme olan var mi? Ben de benzer bir durumdayım

Defne Hanım vizeniz sonuçlandı mı

Nalan

Benim priority vize değildi; bilseydim öyle yapardım. Okul ile iletişim halinde olun bence.

Derya

Merhaba benim okulun son kayıt tarihi bugündü. Cuma'ya kadar izin verdiler, ama hala vize sonucu gelmedi tedirginim. 5 günlük priority vize 14 eylülde başvurmuştum 18 gün oldu bilmiyorum ne yapacağız

Defne

Okul ile görüştünüz mu? Kayıt için ne zamana kadar sure veriyorlar? Okulun son kayıt tarihinde vize başvurusu hala sonuçlanmamış olursa ne olacak diye endişeliyim.

Nesrin

Bizim dün onaylandı arkadaşlar umarım bekleyen herkesin en kısa sürede onayı gelir

Murat

Benim ek döküman istediler. Cumartesi gönderdim, bekliyorum. 31 Ağustos başvuru tarihi.

Nalan

Ben de 18 Temmuz'da başvurdum, istedikleri ek dokümanı 28 Temmuz'da gönderdim. Sonrasında 12 Eylül'de interview yaptım. Tekrar additional document istediler onu da 18 Eylül'de gönderdim. 20 Eylül'de de straightforward maili geldi halen bekliyorum. Okulumun başlayacağını UKVI'yi telefonla 2 kere arayarak da ilettim ancak pek bir gelişme yok maalesef.

Derya

Merhaba Nalan hanım vizeniz geldi mi

Bakan Ganim vizeniz sonuçlandı mı

Ece
Ece

Ben de standart öğrenci vizesi başvurusu yaptım ve hala sonuç gelmedi. Banka dokümanı istedim gönderdiler ondan sonra ikinci kez 19 Eylül de not straightforward mailini tekrar aldım ve hala hiçbir dönüş yok. Gelişme olan var mı?

Nalan

En son istedikleri döküman zaten başta sunduğum banka döküman evrakı idi... Ne istediklerini bilmiyorum ancak okulda bir yere kadar bekleyecek. Bakalım halen bekliyorum, bu hafta dönmezlerse okula tekrar yazacağım.

Murat

Ben anlamıyorum daha ne istiyorlar ki sizden? Akademik yıl başladı. Benimde vizem onaylanmadı henüz. Ek dokuman yolladım.

Nesrin

Merhaba Bir dönüş aldınız mı?

Volkan

Belgeleri gönderdikten 3 gün sonra hemen dönüş yapacağız diye mail geldi 5 gün oldu bekliyoruz

Merhaba vizeniz geldi mi

Defne

Merhaba Derya Hanim, okul ile görüştünüz mu? Bugün son kayıt günü ise nasıl bir süreç izlenecek? Ben de benzer durumdayım.

Derya

Ben de aynı durumdayım priority student vizesine başvurdum 14 eylülde. 2 hafta oldu bugün. 10 iş günü geçti. 5 günlük vize. Evrak istediler gönderdik. Evrakları göndereli 5 iş günü oldu hala cevap yok. Yarına gelmedi gerek. 2 Ekim pazartesi üniversite kaydı için son tarih. Konsolosluğa gittim süreç devam ediyormuş diyor. Tls ye gittim mail atarız diyorlar. 2 pound ödeyip mail attım. Sheffield a defalarca mail attık. Bakalım bekliyoruz.

Hayır henüz sonuç gelmedi

Murat

Merhaba bir gelişme var mi? Ne belgesi istediler acaba? Benim vizemde hala sonuçlanmadı da

Nesrin

Çalışma belgesi hesap maaş dökümü iş sözleşmesi vs istediler

Nesrin

Bizden de ekstra evrak istediler Size herhangi bir dönüş yapıldı mı?

Volkan

Belgeleri aldıklarına dair mail geldi hala bekliyoruz maalesef henüz sonuçlanmadı

Can
Can

Merhaba, ben de aynı durumdayım. 21 Ağustos'ta başvurdum ancak hala aynı aşamada takıldı haftalardır. Benim de okulum başladı maalesef. Siz de bir gelişme oldu mu acaba sonrasında? Umarım alabilmişsinizdir pasaportunuzu.

Derya

Can bey sizin vizeniz sonuçlandı mı

Size cevap geldi mi

Volkan

Belge istedikleri bir mesaj geldi, belgeleri gönderdik 3 gün oldu dönüş bekliyoruz biz de, henüz cevap gelmedi maalesef.

02 Temmuz 2024 14:02
Tlscontact İletişim Kurulamıyor Ve Vize Başvurusu İlerlemiyor