Tls Lojistik Nakliye Ödemeleri Hakkında

21 Eylül 2023 20:24

Kamyonumuza Tat Konserve'nin İzmir Torbalı fabrikası'ndan yük yüklettik. Ödemesini tls Lojistik diye bir firmanın yapacağını, %70'i Peşin, %30'unun da mal tesliminden sonra yapılacağını söylediler.
Yükümüzü yükleyip fabrikadan çıktık. Bize verilen Petrol Ofisi'nin yakıt kartının boş olduğunu gördük.
Yani ilk mağduriyetimiz orada başladı. O gece mecburen yola çıkmak yerine fabrikada kaldık. Ertesi sabah aracımız yüklediği malı indirmek için fabrikaya geri döndü. Bu sefer de yüklenen malı indiremeyeceklerini, o malı götürmek zorunda olduğumuzu, 2000 lira bekleme ücreti vereceklerini, ama onu da akaryakıt olarak vereceklerini belirttiler. Hadi olay çıkmasın diye kabul ettik. Saatler sonra 20bin liralık nakliyeye karşılık 12 bin lira akaryakıt alabildik. Geriye kalan 8.000 liralık akaryakıtın da yükü indirir indirmez yükleneceğini söylediler ancak akşama kadar beklediğimiz halde herhangi bir yükleme yapılmamış.
Tabi biz bunu 20 km ilerideki istasyona varınca öğrendik. Üstelik koskoca tırla sırf mazotumuzu alabilelim diye 20 km yol gidip geldik. Arada boşu boşuna cebimizden yaktığımız 600 liralık mazot da cabası...
Şu an arkadaşların hiç birine ulaşamıyoruz.
Tat konserve malının arkasında durup yükü indirse, ne bu sinir harbi ile yüzleşmek zorunda kalacaktık ne de kendimizi saftirik hissedecektik.
Üstelik bir tek biz de değiliz.
Yüzlerce tırcı bu şekilde mağdur ediliyor.
Tls Lojistik gibi şoföre mazot bile veremeyen, insanların hakkını ödemeyen, alın teri ile canıyla malıyla evine ekmek götürmeye çalışan insanların alın teri ile dalga geçen bir firma ile çalışmayı Tat gibi bir markaya, Koç Holding gibi asırlık bir çınara yakıştırabiliyor musunuz?

Gökmen sonucu yetersiz buldu

21 Temmuz 2023 21:04

19 Temmuz 2024 15:07

Horoz Lojistik Teslimatında Yaşanan Zorluklar Ve İletişim Sorunları

29 Temmuz 18:15
Selcan sonuçtan çok memnun

15 Aralık 2023 11:26
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Horoz Lojistik Teslimat Gecikmesi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

11 Temmuz 17:04