12 Aralık 2023 21:07

Tipobet Treasure Island canlı casino oyununda son zamanlarda en çok kazandıran oyun oldu. Sabırla oynadığım için bu başarıyı elde ettim; ancak son zamanlarda site, yüksek oranlar vereceği zamanlarda sadece benim telefonumdan ve kullanıcı adımla giriş yapıldığında hata veriyor. 1000 TL para yatırdım ve geleceğini düşündüğüm, yüksek oran vereceğini tahmin ettiğim bir oyunu oynarken bakiyem 100 TL'ye kadar düştü. O anda site beni oturumdan attı, bahsimi yapamadım ve beklediğim durum gerçekleşti. Kalan 100 TL'yi 2000 TL'ye çıkarma şansım vardı, en kötü ihtimalle 1000 TL'ye ulaşabilirdim. Ancak nedense bu türden bir kazanım potansiyeli olduğunda sürekli hata alıyorum ve bu sadece bir kez değil, 5 saattir aynı sorunla karşılaşıyorum. Altı müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim ve onlar herhangi bir sorun olmadığını ifade ettiler. Şans oyunu olduğunu ve durumu açıklamama rağmen anlamadılar. Yüksek miktarlarda bahis yapmış olsaydım da aynı sorunu yaşayacaktım. Her şeyde bir hile olabileceğini biliyoruz, ancak bu tür kayıpları görmezden gelemeyiz.

Emirkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Emirkan
28 Ekim 2024 15:59
"Ödeme Yapıldı Teşekkürler"
Para Çekiminde Gecikme Ve İletişim Sorunları
Para Çekiminde Gecikme Ve İletişim Sorunları
İzzet sonuçtan hiç memnun değil

İzzet
04 Eylül 2023 12:08

Tipobet'te Sürekli Kayıp Ve Hesap Engeli Mağduriyeti

Redbullll
17 Eylül 2025 00:22
Halit sonuçtan hiç memnun değil

Halit
06 Mayıs 2024 00:11