Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Teşvik Programı Instagram'da KPSS'siz Personel Alımı İlanı Yanıltması

24 Haziran 2023 00:35

Instagram'da memuratamalari sayfasında PTT KPSS'siz personel alımı için bir ilan gördüm ve 19.05.2023'te başvuru yaptım. Verilen linkten 108 TL ödeme istediler ve ben de ödedim. Daha sonra, KPSS'siz ilan no:me145 başvuru şehrimin uygun olduğunu belirten bir mesaj aldım ve evraklarımı gönderdim. Ancak daha sonra sayfanın asılsız olduğunu öğrendim ve evraklarımın imha edilmesini talep ediyorum. Ayrıca, adıma yapılacak tüm resmi ve gayri resmi işlemlerden sorumlu olmadığımı belirtmek istiyorum. Başvuru ücretimin geri yatırılmasını talep ettim ancak bir ay geçmesine rağmen ücret hesabıma yatmadı. Bu yazdıklarım kanıttır ve mahkemede kullanıma açık tutacağım.

24 Haziran 2023 00:24

Gönderdiğim belgelerimin acilen imha edilmesini talep ediyorum. Ayrıca bu hususta adıma yapılacak tüm resmi ve gayri resmi işlemlerden sorumlu değilim. Olur da ilerde bir şey olursa t. C. Ve vatandaşlık bilgilerim ile ödeme yaptığım hesapla alakalı herhangi bir yerde kullanılması veya kişisel bilgilerim ile işlem yapılmasına asla ve asla rızamın olmadığını ve mesuliyet kabul etmediğimi bildiriyorum. Lütfen bilgileri imha edin.

24 Haziran 2023 15:05 (Şikayetten 14 saat sonra)
01 Eylül 2023 00:33

Üzerinden 2 ay geçti hâlâ para iadesi yapılmadı, insanları kandırıyormusunuz?

13 Haziran 2023 12:38
Teşvik Programı Başvuru Programına İtiraz Ediyorum