Tempobet Para Çekme Sorunu

Tempobet Para Çekme Sorunu
12 Kasım 2023 11:47

Tempobet'ten 3 gün önce 4500 TL'lik kupon yaptım ve kuponu kazanmış olmama rağmen kazancım hesabıma yatırılmadı defalarca canlı desteğe yazmama rağmen 3 gün içinde yatar deyip duruyorlar. Mağdur olup diğer maçları kaçırıyoruz bir an önce paramı hesabına geçmesini istiyorum.

13 Kasım 2023 23:18

Tempobet adlı siteden yapmış olduğum kuponun tutmasına rağmen 1 haftadır para çekim talebim yerine getirilmedi her defasında canlı destek ve e posta adreslerinden 3 gün içinde yatar ve yoğunluk var cevaplarını aldım ve hesabımı inceleme altına aldılar buna rağmen şikayetlerine devam ettiğim için hesabımı kalıcı olarak kapatıp aşağıda attığım görselde ki gibi şirketlerini itibarını zedelemek gerekçesi ile tamamen kapatıldı elimdeki son belgeler ile savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı bilgisini veriyorum

12 Kasım 2023 22:13

Tempobet hesabıma inceleme altına almıştır,  yalan iddialarda bulunuyorum da bunu yapıyorsunuz kazancım olan miktarı talep edip kuponu her seferinde atıyorum lakin hesabımı incelme altına almışlardır 3 gün içinde yatar deyip neden inceleme altına aldıklarını anlamıyorum bu durumu yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Mağduriyetimij giderilmesini rica ediyorum

12 Kasım 2023 19:51

Günümüz telgraf günü değil eğer bir günde de bu devirde böyle şeylerle karşılaşabiliyorsak gerçekten güvenilir site değil ve biz bu siteye yeri gelir 10.000 lira geri gelir 100.000 lira para basıyoruz arkadaşlar gerçekten güvenilir bir site değil 4 gündür aynı kuponun mağduruyum

12 Kasım 2023 19:50

Arkadaşlar 4 iş günüdür kuponum yatmış kazanmış olan kuponun ben mesaj atıyorum onlar bana aynı mesajı atıyorlar 3 gün içinde hesabınıza düşüyor ama 4 gündür hala aynı mesajı alıyorum bunun için ne yapmam gerekiyor bunun için ne yapmam gerekiyor arkadaşlar gerçekten biz buraya güvenip de oynuyoruz ama umduğumuz kadar güvenilir bir site değil böyle mağduru olan arkadaşlar ne olur bana da yardımcı olur ne yapmamız gerekiyor ne yapmam gerekiyor

Yavuzboğa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Yavuzboğa
21 Eylül 2023 19:05

Ulaş
14 Nisan 2024 10:24
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Tempobet Bahis Para Yatırma Çekme

17 Temmuz 2024 17:20
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Veysel
03 Şubat 2024 16:10
Alper sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

09 Kasım 2023 10:43
"Bilmiyorum sizden kaynaklımı deiilmi ama teşekkür ederim"