Telebet Çekim Taleplerini Reddediyorlar Kazancı Ödemiyorlar

15 Ocak 2024 23:33724

1 milyon 164 bin tl kazanç yapmışım 20k çekim yapmışım arkasından bir 20k'da çekim yapmışım sonra 3 çekimimi 14 saat boyunca onaylamadılar ve sabaha kadar ben çevrim yapmışım sabah beni temsilcimi arıyor diyor ki bu kadar parayı ödememiz imkansız 100.000 lira ödeyelim gerisini silerim sonra da diyor ki her çekim için 20 kat çevrim yapmanız gerekiyor ben sabaha kadar zaten çevirim yapmışım tekrardan bir 600 bin tl çevrim yapmışım ama çekimli kalemimi onaylamıyorlar. Kullanıcı adım s***1.

15 Ocak 2024 21:56

Bütün kullanıcılara Diyorum ki bu site sahtekar kesinlikle ve kesinlikle yatırım yapmayın

27 Ocak 2024 12:06 (Şikayetten 11 gün sonra)

Merhaba, Sayın s*****. Telebet ekibi olarak şikayetinizi dikkate aldığımızı belirtmek isterim. Durumu kontrol edip size en kısa süre de dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, Telebet Türkiye

27 Ocak 2024 12:10

Dikkate alıyorsunuz öylemi milleti dolandıra rak mı 20 k çekim için 200 k çevrim istediniz ben 1 milyon çevrim yaptım hesabımı kapattınız temsilcim engelledi şimdi bütün sosyal medyada gönderilerinizin altına yazıyorum herkes okuyor

27 Ocak 2024 15:45

Merhaba, Sayın s*****. IP adresiniz üzerinden birden fazla hesabınız olduğu tespit edilmiştir. Bulunan hesaplar isim, soy isim ve mail benzerliği sebebiyle 1 tane kalıcak şekilde diğerleri kapatılmalıdır. Size durumu açıkladığımızda maalesef ki uzlaşmayı kabul etmediniz. Lisans şartlarımız ve site kurallarımız gereği her oyuncunun 1 adet hesabı olabilir ve belirttiğim şekilde kurallara aykırı durum var ise haksız kazanca dahil olup gerekli işlemin yapılması gerekir, bu kurallarımızı hali hazırda kayıt olurken kabul etmiş bulunmaktasınız. İlgili prosedür uygulanmış bulunup sitemizde ki hesaplarınız aykırı işlemden dolayı kapatılmıştır. Saygılarımızla, Telebet Türkiye

27 Ocak 2024 15:47

Kardeşim madem birden fazla hesabım var o hesapları Söyleyeyim bakayım bir ya benim adıma bir tane hesabım var diğerlerini bir ispat edin bakalım neymiş

27 Ocak 2024 15:48

Ya ne kadar yalan söylüyorsunuz bir milyon iki yüz bin kazanıyorum ve bu birden fazla hesabımı ortaya çıkıyor 100.000 lira teklif ediyorsunuz kabul etmeyince 20K çekim için 200 k Çevrim istiyorsunuz Ben 600k yapıyorum Ondan sonra direkt hesabı kapatıyorsunuz

27 Ocak 2024 15:59

Yaptığınız çevrim kadar size sunulan şekilde ödeme halihazırda yapılmıştır. Kullandığınız mail adresleri benzerlik gösteren ardışık sayılar içermektedir ve bir IP bağlantınız üzerinden tüm hesaplarınız gözükmektedir. Bu durumda şartlarımıza uyum sağlamayan üyelerimiz için ilgili prosedür devreye girmektedir. Yaşadığınız durumdan ötürü üzgün olduğumuzu belirtmek isterim fakat uzlaşmayı reddettiğiniz için sizlere daha fazla yardımcı olamamaktayız. Saygılarımla, Telebet Türkiye

27 Ocak 2024 16:02

Kardeşim benim bilmediğim nasıl bir hesap bana ait olabilir ya o hesapların isimleri kim onları bir söyleyeyim bakayım   uydurma yapmayın çevrimi tamamladığım ödemesini yapmadınız nereye yaptınız Neyi teklifi yaptınız 1 milyon 200.000'e 100k mı Bu mu yani ben çevrimimi yapmışım doldurmuşum zaten neyin derdindesiniz Siz Madem öyle 100k nerede nerede Hadi yapın ödemeyi

27 Ocak 2024 16:04

Yetkili biri arasın bakayım beni hangisiymiş o hesaplar bir bakalım aynı ipi üzerindenmiş   sizin bana ispat edin ispat belge sunun en kazancımın üstüne yaptığınızın çekimlerimi İptal ettiğinizin belgesini sunmuşum zaten Resmini atmışım ve bütün Instagram Twitter'da bütün sosyal mecrada paylaşımlarımı yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim

27 Ocak 2024 16:46

Üzgünüm, cevaplar açık şekilde yayınlandığı için kişisel bilgi içeren kanıtları paylaşamamaktayız. Tarafınıza mail yolu ile gönderilecektir. Saygılarımızla, Telebet Türkiye

27 Ocak 2024 16:52

Zaten paylaşıyorum da paylaşmaya devam edeceğim

2 Şubat 2024 19:40

Bu telebet denen firma ne kadar sahtekar bir firma benim ikinci hesabım varmış Sözde hesabı kapattılar 1 milyon 200 bin tl kazanç yaptım Çevrim şartı koydular Çevrim yaptım hesabımı kapattılar ödeme yapmadılar diğer hesabım neymiş diye yazdığımda buradan herkes baktığı için Kişisel bilgiler veremiyoruz mail yoluyla dönüyor arkadaşlar bunlara inanıp da paranızı yatırmayın kaptırırsınız dolandırıcı sahtekar biri site

9 Şubat 2024 19:47

Dediniz ki mail yoluyla iletilecek benim adıma olan farklı hesaplar var dediniz benim hesabıma engellediniz 1 milyon 200 bin kazanç ödemesini yapmadınız mesajlara cevap vermiyorsunuz canlı destekleyen yazdığım anda engelliyorsunuz ne kadar sahtekar dolandırıcı bir siteymişsiniz şerefsizliğin de bu kadarı arkadaşlar sakın ha sakın yatırım yapmayın inanmayın telebet kadar sahtekar bir site yok

9 Şubat 2024 19:54

Arkadaşlar bu site bu sahtekar dolandırıcı site Benim kazancım olan 1 milyon 200 bin TL'nin üstüne yattı bana dediler ki her 20K çekim için 200 k çevirim yapacaksın Ben 200 değil 600k yaptım ama hesabımı Kapattılar Beni her yerden engellediler gönderdikleri tek mesaj IP çakışmasıymış kendi adıma birden fazla hesap varmış böyle bir şeyin olan olması mümkün değil benim banka hesabıma sadece bir hesap açılır aynı siteden Benim telefon numarama sadece bir hesap açılır mail adresime de aynı şekilde bir hesap ikinci hesabı kesinlikle ve kesinlikle kabul etmez bu şerfsizlr paranın üstüne yattı beni engellediler gönderin dedim Benim kaç tane hesabım varsa göndereyim mi bakayım hangisiymiş dediler ki buradan gönderemiyoruz mail atacağız Mail de atmadılar paranızı kaptırmayın arkadaşlar sahtekar dolandırıcıların önünde gideni paranızı yatırmak istiyorsanız aresbet veya Elit bahis e yatırın buradan bin kat daha iyi Hiç olmazsa bunlar gibi sahtekar şerefsi değiller Tuğçe diye bir temsilci var Onun sayesinde girdik oraya ama kendinizle karaktersizin önde gideniymiş belli bir tutarı alarak bizi engellemiş bize ödeme Yaptırmadı @telebet @slot @frespin @Freebet @casino

11 Şubat 2024 10:30

Sevgili telebet 1.200.000 TL kazancın üstüne yattınız beni engellediniz aramadınız dönmediniz melisa denen karaktersiz kalak filtre olduğu için kalak yazdım ortasına t harfini siz koyarsınız sizin anneleriniz 1.200 k kadar değeri yok mu eğer öyleyse gönderin annelerinize 1.200 k vereyim değer sahibi olsunlar

16 Şubat 2024 16:51

Canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum anında engelliyorlar nasıl biri y***** şerefsizmişsiniz ki benim kazancımın üstüne yatıyorsunuz beni engelliyorsunuz a**** koyduğumun şerefsizleri

Memduh
Benzer Şikayeti Var
26 Şubat 2024 19:27

Yeni üye sayılırım 1 2 hafta oldu üye olalı 8 k para çekim talebinde bulundum 2 saat geçti hala yatirim yok ilk başları 20 dakika da gönderiyorlardı neymiş sıradaymışım ne sıraymış bir bana gelmedi mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Palacebet Paramı Vermiyorlar

26 Ağustos 2023 19:101.046

Benim de bugün para kazandım. Bir katı çevrim yap dediler. Sabah tan beri yapıyorum ama hiç kesilmiyor daha artıyor. Çev...

Lotobet Kazancımın Ödemesi Yapılmıyor, Sürekli Bahane Üretiliyor

4 Haziran 2025 15:30591

Yatırım yaptım, kazanç elde ettim fakat çekim işlemlerim onaylanmıyor. 40'tan fazla bahane üreterek paramı ödemiyorlar. ...

1 Destek

11 Eylül 2023 23:58649

Bu siteye 100 bin tl üstü ödeme yaptım. Bir kere kazanç gördüm 25 bin tl civarı çekim talebi verdim akşam verin sabah ve...

1 Destek3 Yorum