İçerikli sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2024 22:43

Tekizmir sitesi satılan ürünü kabul etmiyor! Dört gün önce N11 sitesi üzerinden 203326837318 sipariş numaralı Asus tuf gaming b560-m Plus ana kart aldım. Anakartın montajını tüm prosedürlere uygun olarak yaptım fakat görüntü alamadım.

Ürünü toplayıp kontrol ettikten sonra kutusuna koyup iade talebi oluşturdum. Ancak ürünü satan firma, işlemci pinlerine zarar verdiğimi iddia ederek iade talebimi reddetti. Kesinlikle anakarta herhangi bir zarar vermedim.

Satıcı firma iade almak istemiyor olabilir ve anakarta zarar vermiş olabilir. Bu firma için ayrıca Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak hakkımı arayacağım. Kesinlikle tarafıma iade edilen anakartı kabul etmeyeceğim ve gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

21 Ocak 2024 22:59
Tekizmir İade Kabul Etmiyor

Arkadaşlar firmanın sözde yamulmuş diye kabul etmediği işlemci pimleri. Ve bu pinlerde kesinlikle yamulma vs yoktur

22 Ocak 2024 13:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yetkili firması olan bir ürünü 14 gün içerisinden değişim ve iade formunu almanız durumunda iadeniz kabul edilecektir. Değişim veya, iade istenilen açılmış ürünlerin rapor olmadan iadesi mümkün değildir.

Hera Global Bilişim Mağdur Olmam

05 Kasım 2024 13:15
Hera Global Bilişim Mağdur Olmam

FBS Fırat Bilgisayar Tüketici Haklarının Dikkate Alınmaması

08 Şubat 2024 13:04
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Avşar Navigasyon Oto Teyp Satışı Kargo İlgisizlik

24 Ağustos 2023 18:02