Gönül sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Telefonum WhatsApp Görüşmesinde Yankı Yapıyor

11 Mayıs 2024 20:11
Gönül'ün Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim şikayetime çok kısa sürede cevap verildi çözüm sağlandı tecno markasına teşekkür ederim”

Merhaba, ben Techno Mobile marka bir telefon aldım ve yaklaşık iki yıl oldu. Ancak yedek telefonum olmadığı için garantiye gönderemedim. WhatsApp ile konuşurken yankı yapıyor ve sürekli olarak 'Mikro Zeka durduruldu' şeklinde bir uyarı ekranda beliriyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi günler dilerim.

11 Mayıs 2024 20:39 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

13 Mayıs 2024 10:45
13 Mayıs 2024 13:43

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Gönül
Gönül
13 Mayıs 2024 13:50

13 Mayıs 2024 14:06

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Ahmet
Ahmet

Merhaba iyi geceler ben yurt dışındayım vaat sap dan konuşurken çok yankı yapıyor ne yapmalıyım

Sami sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 12:04
"2 Defa aranarak çözüm verildi. Teşekkürler..."

10 Ekim 2024 23:54