Abdulbaki sonuçtan çok memnun

Tecno Mobile Tecno Spark 10 Pro Ahize Sesi

31 Ağustos 2024 00:10
Abdulbaki'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin çözümü için kısa süre içerisinde marka iletişime geçti benimle ve alternatif çözüm önerileri ile gerçekten mükemmel şekilde ilgilendiler. Teşekkürler...”

Merhaba, kolay gelsin. Yaklaşık 6 ay önce Tecno Spark 10 Pro cihazımı edindim fakat son günlerde telefon konuşmalarımda ahize sesinin az gelmesinden şikayetçiyim. Bunu yükseltmenin, sorunu gidermenin herhangi bir yolu var ise müşteri hizmetlerinden geri dönüş bekliyorum. Onun dışında genel anlamda cihazdan memnunum.

31 Ağustos 2024 11:20 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için mesai saatleri içerisinde dönüş yapacağız. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

02 Eylül 2024 15:22

Değerli Kullanıcımız, Sorunun giderilebilmesi için telefonunuzu elden ya da yurtiçi kargo ile alıcı ödemeli olarak teknik servise yönlendirmenizi rica ederiz. Dilerseniz hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında kullanıcı desteği alabilirsiniz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

02 Eylül 2024 15:24

02 Eylül 2024 15:39

Değerli Kullanıcımız, Memnuniyetinizi duymak bizi çok mutlu etti, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Sizden aldığımız güç ile daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz. TECNO Türkiye

Tecno Spark 10 Pro'da Kalıcı Ses Sorunu

19 Aralık 2024 21:47

Tecno Spark 10 Pro'da Dokunmatik Ve Ses Sorunu Çözülmüyor

22 Ağustos 00:52
Ali sonuçtan çok memnun

11 Şubat 2024 16:36
"Tülin hanıma teşekkürler. Servise yönlendirildi. Gereken takip yapılacağı söylendi. Teşekkür ederim."
Bülent sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2024 16:31