Tarafbet'te Çekim İsteği Ve Hesap Askıya Alma Sorunu!

20 Kasım 2024 00:261.035

Tarafbet sitesine 19.11 tarihinde 60 bin tl yatırım yaptım, 156.600 TL'ye çıkardım ve çekim isteği verdim. Reddedildi, tekrar verin dediler, verdim. Hesabıma giriş yapamıyorum. Hesabımı inceleme için askıya almışlar. Arkadaşımın da başına gelmişti aynı durum; yatırırken sorun yok, çekim isteği verince 156 bin tl olan hesabı askıya alıp 15 gün bekletiyorlar. Parayı verip vermeyecekleri de belli değil.

19 Aralık 2024 18:59

Tarafbet hesabımdaki parayı sildi tarafbet sitesine 60.000 yatırım yaptım kazancımı 150 bine çıkardım hesabımı kapattılar 30 gün bekletip başka siteden çapraz işlem yapıp bonusu alıyorsunuz diye bir bahane sundular alakası bile yok bu tutarla oynayan birinin bu saçmalıkla ne işi olur kanıtlayın diyorum kanıtlamıyorlar sadece yaptınız diyorlar 100 bin bakiyemi silip 60 bini eğer şikayet vardaki yorumumu silersem vereceklerini ve 5 yıldız vermem gerektiği söylendi yaptım iademi aldım sizi uyarıyorum bu siteye yatırmayın paranızı corp atmış olursunuz 30 gün bekleyip kazancımı alamadım da konuşmaları görselle ekliyorum

2 Destek
20 Kasım 2024 11:15 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhaba Aykut D., Şikayetiniz ile ilgili detaylı kontrollerimizi tamamladık. Endişelerinizi elbette anlıyoruz ancak; Üyelik hesabınız Altyapı firmamızın oyun kontrol birimi tarafından incelemeye alınmıştır. Bu süreç endişe edeceğiniz bir süreç değildir, ve sürecin tamamlanması 7 ile 30 iş günü olarak planlanmaktadır. Yine de gün içerisinde Çağrı Merkezimiz tarafından aranarak detaylı bilgiler tarafınıza paylaşılacaktır. Lütfen GSM numaranızı aktif tutun! Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz! TARAFBET İLE DOĞRU TARAFTASIN!

20 Kasım 2024 16:04

Böyle bir şey mi var ya durduk yere çekim verince incelemeye alıyorsunuz 7 ila 30 iş günü biz sizi beklemek zorunda değiliz 156 bin lira parama el koydunuz toplam 7 el bahis aldım kontrol etmek 30 dakikanızı almaz ama haftalarca bekletiyorsunuz insanı bu site böyle demek ki yatırım yap kazan çekmek için haftalarca bekle çekebileceğimiz de belli değil neye göre inceleme yapılıyor oda belli değil

25 Kasım 2024 12:42

6 gün oldu oynadığım 7 el bahsi kontrol edip sonuçlandıramadılar yatırım yaparken anında geçiyor hesaba çekim yaparken 6. Gündeyiz

4 Aralık 2024 09:59

15 gün oldu bekliyoruz

8 Aralık 2024 16:39

20 gün oldu hala aynı kelimeler bekleyin

8 Aralık 2024 23:39

Süre verilmeden bekletiliyorum 21 gün oldu aranma taleplerimi de yerine getirmiyorlar ilgilenmiyorlar bile

16 Aralık 2024 14:55

29 gün oldu hala bekleyin diyorlar aylar sonra belli olacak sanırım inceleme denen saçmalık

18 Aralık 2024 09:55

30 gün oldu hala ses soluk yok 156.000 bakiyemi vermiyorlar

18 Aralık 2024 16:58

Bugün attığım mailin karşılığı şu şekilde buraya maksimum 30 yazıyorlar ama 30 gün geçmesine rağmen aldığımız cevaba bak Değerli Üyemiz : İnceleme işlemleri tarafımızca yapılmamaktadır bu sebep ile sizi yanıltmamak adına bir süre belirtilemez. Hesabınız bahis firması tarafından bahislerinizin incelenmesi amacı ile hesabınız geçici olarak askıya alınmıştır. Bu işlem rutin bir işlem olup ara ara tüm üyelerimize uygulanabilmektedir. İncelenme devam etmektedir. İnceleme tamamlandığında tarafınıza bilgi verilecektir

19 Aralık 2024 14:47

Merhaba Aykut D.., Sorununuzu bir de sizlerden dinlemek üzere sizi aradık, ancak GSM numaranıza ulaşamadık. Sizlere yardımcı olmak isteriz, Bu sebepten çözüm sürecini başlatabilmemiz adına; 11.00 ile 21.00 arasında Call Center birimimiz ile lütfen iletişime geçin! TARAFBET İLE KAZANAN TARAFTASIN!

19 Aralık 2024 14:54

Sorunum belli zaten hesabımı içindeki parayla askıya aldınız hesabımın açılmasını istiyorum ve bana aranma falan sağlanmadı

19 Aralık 2024 17:52

Kuzey beye teşekkürler

16 Ocak 2025 19:20

Paramı vermediler arkadaşlar çapraz işlem yapmışsınız deyip bakiyemi sildiler kanıtlayın diyorum yaptınız diyor bahanelerle bakiyenizi siliyorlar uzak kalın bu siteye

Tarafbet 50000 TL Bakiye Silinmesi

Tarafbet 50000 TLBakiye Silinmesi

Mahmut
Tarafbet Hesabıma Param Gelmedi!

Tarafbet HesabımaParam Gelmedi!

Muhammet