Ödül sonuçtan hiç memnun değil

Tad Preschool Bağlıca Çocuğuma Verilen Zarar!

Tad Preschool Bağlıca Çocuğuma Verilen Zarar!
10 Ekim 2024 20:50

Tad Bağlıca anaokulu Oğlum 3 sene boyunca bir anaokuluna gitti, öğretmen değişmesi ve sınıfa özel gereksinimli çocukların gelmesi sebebiyle Tad Bağlıca anaokulu ile görüşmeye gittim, oğlumun duyusal hassasiyetleri olduğunu detaylarıyla anlattım. Oğlum okula başladı, 15 gün sonra öğretmenlerin isteksiz çocuğu okula almasıyla başladı süreç, ilacın öğlen verilmesini söylediğiniz halde çocuğa iki doz ilaç verilmesi, dokuz tane çocuk iki tane öğretmen olan ve hatta bir de Ergo terapistin girdiği bir sınıfta çocuk yönetimini bilmedikleri, sonrasında okulun sahibinin eşiymiş b*** bey adında birinin çocuğuma bağırması, tüm kayıt ve görüşmelerin b*** hanım tarafından yapılmasına karşın, Kötü polis olarak okulla hiç alakası olmayan görmediğiniz bir insanın (b*** bey) sizinle görüşme yapması, çocuğumun arkadaşına Lego ile vurduğunu söyleyip, çocuğuma verilen zararın ve yaraların benden saklanması. Art niyet olduğunu düşündüğüm bir çok konu. Pedagog, psikolog, psikiyatri uzmanları ile konuşmam sonrası okulun yönetim zaafiyeti olduğu, kuzu gibi çocuklar bekledikleri aldığım raporla kanıtlıdır. Çocuğuma verilen zararın resimleri de ektedir. Bu okulda arkadaşımın çocuğunun kolu demire geçmiş, yönetim zafiyetinden ve şikayetleri geri aldırmak için neler yapıldığını da biliyoruz.

21 Ekim 2024 11:02

Görselini paylaştıklarınız benim yazışmalarım ve 2 doz verilen ilaç peditus. Olayı psikiyatriyle saptırıp kendinizi haklı çıkarmak istemenizi anlıyorum. Bunların hepsinin asılsız olduğunu, çocuğa hangi müdehalelerde bulunuldu da, ne gibi yöntemler uygulandı da yönetemedik diye benimle görüşme talebinde bulundunuz. Yaz boyunca çalışan öğretmenlerinizde sıkıntı olmadı da neden dönem başı başlayan öğretmeninizde sıkıntı yaşanmaya başladı, siz önce bu durumu sorgulayın. Sizin tutumunuz karşısında çocuğu 3 farklı hekime götürdüm, hepsinin ortak düşüncesi ve raporu duyusal hassasiyeti olduğu yüksek ses maruziyetinde tedirgin olduğu. Sizinde aöylediğiniz gibi yönetemiyoruz, Yönetmek istemiyorsunuz, kolayı tercih ediyorsunuz.  Bunun içinde bahaneler üretiyorsunuz. Asıl muhatap B*** hanımdır. Sizi muhatap almadığımı bir kez daha belirtmek isterim. Resmiyette isminiz olabilir ama okula geldiğim ilk günden itibaren süreci eşinizle yürüttük. Muhatabım kayıt olurken siz olmadığınız gibi şu an da siz olamazsınız. Ama bu sizin tarzınız, 6 yıl sizde okul müdürlüğü yapmış kıymetli bir eğitimciyi de aynı şekilde ve yöntemle gönderdiniz. Bir de  5 yaşındaki çocuğu CİMER'e şikayet ettiniz.

08 Aralık 2024 15:22

CİMER incelemeye geldi ve insanlar bu nasıl okul böyle dediler. 15 yıldır bu işi yapıyoruz ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıya geldik yorumunda bulundular.

Yorumlar (8)

Serhat

Benim oğlum da tad Bağlıca kreşine gidiyor. Hatta ne tesadüftür ki, yorum sahibi ile aynı sınıfı paylaştı. Yaklaşık 2 yıldır oğlum bu kreşe gidiyor ve kreşin sahiplerinden, yönetiminden ve öğretmenlerinden en ufak bir saygısızlığı ya da iki yüzlülüğü bırakın, nezaketsizce bir davranışlarını bile görmedim. Öte yandan, öğretmenlerimiz de son derece ilgililer. Tad Bağlıca kreşinin sahipleri, yönetimi ve öğretmenlerine yapılan haksız yorumları kabul etmiyorum.

Ödül

Serhat bey Tabi ki istediğiniz davayı açabilirsiniz. Ben eğitimciyim ve işin içinde hem de çok içinde olan biriyim. Konuyu bilmeden neyin savunmasını yapıyorsunuz? Aynı durumu yaşamadan değerlendirme yapmanız ne alaka? İçeriden birinin size haber uçurduğu aşikar. Yoksa çok memnunsanız okulunuzdan neden şikayet varı takip edesiniz.

Serhat

Tad Bağlıca kreşinin isim ve işletme hakkının % 50'si karşılığında o yorumu yapmayı kabul ettim (! ) Hangi sektörde çalışıyorsunuz bilmiyorum. Ya da çalışıp çalışmadığınızı da bilmiyorum ancak bildiğim bir şey var ki siz yanlışlarınızı sürekli bir şey karşılığı kapattığınız için herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz. Umarım hakkımdaki suçlayıcı ve aşağılayıcı yorumlarınızı (! ) sonlandırırsınız, yoksa yakında hakaret davası nedeniyle yüz yüze görüşmüş olacağız.

Ödül

Neyin karşılığı bu yorumu yaptınız acaba çok merak ediyorum. Tad Bağlıca yönetimi olumsuzlukları kapatma, yok etme konusunda uzmandır.

Burhan

Çok kısa bir yalanı düzeltmek üzere yazmam gerek. Ben bir vatandaş olarak, çocuğun yaşadığı sürecin psikolojik, gelişimsel ve fiziksel olarak gözlemlenmesi ve ihtiyaç duyacağı doğru desteği uzmanlardan alması adına konunun muhataplarını bilgilendirdim, çocuğun ailesi dahil olmak üzere ; herhangi bir şikayet, hele ki 5 yaşında ki çocuğun şikayet edilmesi mevzu bahis dahi değil. Çocuklarınıza ve size, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat dilerim.

Ödül

Ben size ayna oluyorum, hangi yalanınızı düzelteceğimi bilemiyorum. Gayette Milli Eğitim nezdinde yapmanız gerekenleri yapmadığınız için, korkunuzdan CİMER e çocuğu ve bizleri şikayet ettiniz. Ne kadar duyarlı bir vatandaşsınız, vatandaşlık görevinizi yapıyorsunuz. Keşke eğitimciliği de yapabilseydiniz. Öğretmenliğimin 30. Yılında Ne üzücü ki eğitim sektöründe böyle insanların varlığına şahit olmak. Çok yazık.

Burhan

Sayın Ödül Hanım, Öncelikle, çocuğunuzun Tad Bağlıca Anaokulunda geçirdiği sürece dair tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ancak, dile getirdiğiniz iddiaların asılsız olduğunu belirtmek ve Şeffaf bir şekilde süreci paylaşmayı tercih ederiz. 1. Çocuğunuzun, her çocuk gibi, bizim için çok kıymetli olduğunu ve duyusal hassasiyetlerini dikkate aldığımızı defalarca belirttiğimiz gibi bir kez daha vurgulamak isteriz. Çocuğunuz, üç yıl boyunca başka bir okulda eğitim gördükten sonra, yaz döneminde bizimle süreci geçirdi. Bu süreçte, yaşanan ufak tefek kazaları titizlikle yönettik ve size de gerekli bilgileri sunduk. 2. İlaç Kullanımı ve Destek Süreci: Okul değişim sürecinde bir psikiyatr desteği aldığınızı ve çocuğunuzun ilaç tedavisine geçtiğinizi biliyoruz. Ancak, yaşadığınız sorunların çocuğunuzun yanlış ilaç kullanımından kaynaklandığını, ilacın etkisinin 4 hafta kadar süreceğini, bu nedenle iki haftayı sizin gözetiminizde geçirmenin daha uygun olacağını sizlerle paylaştık.

Burhan

Siz de çocuğunuzun, kardeşine evde eskisi kadar zarar vermediğini, uzun zaman sonra çok iyi bir hafta sonu geçirdiğinizi anlattınız. 3. Çocuğunuzun Sınıf Ortamı: Çocuğunuzun arkadaşlarına zarar verme durumu ısrarla yaşandığı için, diğer velilerden de sürekli şikayet aldık. Bu durumu kibar bir şekilde sizinle paylaştık ve sınıf ortamında zorluklar yaşadığımızı dile getirdik. Siz de hatırlarsanız çocuğunuzun devam ettiği önceki eğitim kurumunda, başka bir çocuk nedeni ile yaşadığı sorunları, şu an sizin çoğunuz kaynaklı diğer çocukların sorun yaşadığını aktardınız ve kendi çocuğunuzu tanıyamadığınızı dile getirdiniz. 4. Sınıf Yönetimi ve İddialar: Çocuğunuza zarar verildiği iddiaları asılsızdır. Çocuğunuza verilen herhangi bir zarar olmadığını siz de bilmektesiniz. Ayrıca, şahsıma yönelik "bağırma" iddianız gerçeği yansıtmamaktadır; çocuğunuzla birebir karşı karşıya gelmedim. Okulumuzda hiçbir şekilde "kötü polis" uygulaması yapılmamaktadır.

Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Mimar Sinan Eğitim Kurumları 8 Yaşındaki Çocuk Okuldan Kaçtı!

02 Ağustos 2024 12:32

Oyun Koleji Anaokulu Okulda Psikolojik Şiddet