Tad Preschool Bağlıca Çocuğuma Verilen Zarar!

Tad Preschool Bağlıca Çocuğuma Verilen Zarar!
10 Ekim 2024 20:504.064

Tad Bağlıca anaokulu Oğlum 3 sene boyunca bir anaokuluna gitti, öğretmen değişmesi ve sınıfa özel gereksinimli çocukların gelmesi sebebiyle Tad Bağlıca anaokulu ile görüşmeye gittim, oğlumun duyusal hassasiyetleri olduğunu detaylarıyla anlattım. Oğlum okula başladı, 15 gün sonra öğretmenlerin isteksiz çocuğu okula almasıyla başladı süreç, ilacın öğlen verilmesini söylediğiniz halde çocuğa iki doz ilaç verilmesi, dokuz tane çocuk iki tane öğretmen olan ve hatta bir de Ergo terapistin girdiği bir sınıfta çocuk yönetimini bilmedikleri, sonrasında okulun sahibinin eşiymiş b*** bey adında birinin çocuğuma bağırması, tüm kayıt ve görüşmelerin b*** hanım tarafından yapılmasına karşın, Kötü polis olarak okulla hiç alakası olmayan görmediğiniz bir insanın (b*** bey) sizinle görüşme yapması, çocuğumun arkadaşına Lego ile vurduğunu söyleyip, çocuğuma verilen zararın ve yaraların benden saklanması. Art niyet olduğunu düşündüğüm bir çok konu. Pedagog, psikolog, psikiyatri uzmanları ile konuşmam sonrası okulun yönetim zaafiyeti olduğu, kuzu gibi çocuklar bekledikleri aldığım raporla kanıtlıdır. Çocuğuma verilen zararın resimleri de ektedir. Bu okulda arkadaşımın çocuğunun kolu demire geçmiş, yönetim zafiyetinden ve şikayetleri geri aldırmak için neler yapıldığını da biliyoruz.

Ödül
21 Ekim 2024 11:02

Görselini paylaştıklarınız benim yazışmalarım ve 2 doz verilen ilaç peditus. Olayı psikiyatriyle saptırıp kendinizi haklı çıkarmak istemenizi anlıyorum. Bunların hepsinin asılsız olduğunu, çocuğa hangi müdehalelerde bulunuldu da, ne gibi yöntemler uygulandı da yönetemedik diye benimle görüşme talebinde bulundunuz. Yaz boyunca çalışan öğretmenlerinizde sıkıntı olmadı da neden dönem başı başlayan öğretmeninizde sıkıntı yaşanmaya başladı, siz önce bu durumu sorgulayın. Sizin tutumunuz karşısında çocuğu 3 farklı hekime götürdüm, hepsinin ortak düşüncesi ve raporu duyusal hassasiyeti olduğu yüksek ses maruziyetinde tedirgin olduğu. Sizinde aöylediğiniz gibi yönetemiyoruz, Yönetmek istemiyorsunuz, kolayı tercih ediyorsunuz.  Bunun içinde bahaneler üretiyorsunuz. Asıl muhatap B*** hanımdır. Sizi muhatap almadığımı bir kez daha belirtmek isterim. Resmiyette isminiz olabilir ama okula geldiğim ilk günden itibaren süreci eşinizle yürüttük. Muhatabım kayıt olurken siz olmadığınız gibi şu an da siz olamazsınız. Ama bu sizin tarzınız, 6 yıl sizde okul müdürlüğü yapmış kıymetli bir eğitimciyi de aynı şekilde ve yöntemle gönderdiniz. Bir de  5 yaşındaki çocuğu CİMER'e şikayet ettiniz.

Ödül
8 Aralık 2024 15:22

CİMER incelemeye geldi ve insanlar bu nasıl okul böyle dediler. 15 yıldır bu işi yapıyoruz ilk defa böyle bir şeyle karşı karşıya geldik yorumunda bulundular.

Yorumlar(8)

7 Kasım 2024 14:43

Benim oğlum da tad Bağlıca kreşine gidiyor. Hatta ne tesadüftür ki, yorum sahibi ile aynı sınıfı paylaştı. Yaklaşık 2 yıldır oğlum bu kreşe gidiyor ve kreşin sahiplerinden, yönetiminden ve öğretmenlerinden en ufak bir saygısızlığı ya da iki yüzlülüğü bırakın, nezaketsizce bir davranışlarını bile görmedim. Öte yandan, öğretmenlerimiz de son derece ilgililer. Tad Bağlıca kreşinin sahipleri, yönetimi ve öğretmenlerine yapılan haksız yorumları kabul etmiyorum.

28 Ekim 2024 21:19

Çok kısa bir yalanı düzeltmek üzere yazmam gerek. Ben bir vatandaş olarak, çocuğun yaşadığı sürecin psikolojik, gelişimsel ve fiziksel olarak gözlemlenmesi ve ihtiyaç duyacağı doğru desteği uzmanlardan alması adına konunun muhataplarını bilgilendirdim, çocuğun ailesi dahil olmak üzere ; herhangi bir şikayet, hele ki 5 yaşında ki çocuğun şikayet edilmesi mevzu bahis dahi değil. Çocuklarınıza ve size, sağlıklı, huzurlu, mutlu bir hayat dilerim.

10 Ekim 2024 23:06

Sayın Ödül Hanım, Öncelikle, çocuğunuzun Tad Bağlıca Anaokulunda geçirdiği sürece dair tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Ancak, dile getirdiğiniz iddiaların asılsız olduğunu belirtmek ve Şeffaf bir şekilde süreci paylaşmayı tercih ederiz. 1. Çocuğunuzun, her çocuk gibi, bizim için çok kıymetli olduğunu ve duyusal hassasiyetlerini dikkate aldığımızı defalarca belirttiğimiz gibi bir kez daha vurgulamak isteriz. Çocuğunuz, üç yıl boyunca başka bir okulda eğitim gördükten sonra, yaz döneminde bizimle süreci geçirdi. Bu süreçte, yaşanan ufak tefek kazaları titizlikle yönettik ve size de gerekli bilgileri sunduk. 2. İlaç Kullanımı ve Destek Süreci: Okul değişim sürecinde bir psikiyatr desteği aldığınızı ve çocuğunuzun ilaç tedavisine geçtiğinizi biliyoruz. Ancak, yaşadığınız sorunların çocuğunuzun yanlış ilaç kullanımından kaynaklandığını, ilacın etkisinin 4 hafta kadar süreceğini, bu nedenle iki haftayı sizin gözetiminizde geçirmenin daha uygun olacağını sizlerle paylaştık.

Oyun Koleji Anaokulu Okulda Psikolojik Şiddet

5 Ağustos 2023 20:579.803

Okul öğretmenleri ilgisiz ve şiddete meyilli. Oğlum hiperaktivitesi olan bir çocuk bunu bile bile kabul ettiler ilaç kul...

Adana Duyu Çocuk Anaokulu Memnuniyetsizliği

27 Ocak 2024 11:292.084

Adana'daki duyu çocuk anaokulu hakkında yazıyorum. Verdiğiniz paraların boşa gittiğini düşünüyorum. 2022-2023 eğitim yıl...