Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Startkey Gayrimenkul Ruhsatsız Ve Sorunlu Ev Satışı

02 Nisan 2023 12:19

Starkey Ege ruhsatsız ev satışı yapıyor ve alıcıya evin hiçbir sorunuyla ilgili bilgi vermiyor ve sattıkları evin arkasında durmuyor alıcıyı mağdur ediyor. Çiğli de Cumhuriyet mahallesinde acil ev ihtiyacımız olduğu için maalesef ki bu emlak firmasından a***bey diye birisiyle iletişime geçip tanışma gafletinde bulunduk. Hamile olduğum için çok fazla zamanımız yoktu ve bu bölgeyi hiç bilmiyorduk. Ev için aradık gördük dış görüntüde beğendik nereden bilelim içinin çürük çıkacağını. Emlak firmasından B***bey ve yanında başka bir adamla apar topar evi gördükten 15 dakika sonra ellerinde sözleşme kağıdıyla geldiler. Cayma sözleşmesiymiş cayma durumunda para ödemesi yapmamız gerekiyormuş. 40 kere evin bir sorunu olup olmadığını tapusuyla ve ya herhangi bir şeyiyle ilgili sorunu olup olmadığını sorduktan ve karşımızda ki kişilerden olumlu yanıt alınca firmada starkey gayrimenkul olunca inandık. Evi beğendiğimiz için safça tamam zaten alacağız sorun yok diyerek imzaladık. Bir de parayı kendi hesaplarına atmamızı parayı kendilerinde tutmak istediklerini söylediler. Kabul etmedik satıcıya attık bu da bambaşka bir sorun oluşturdu sonra tapuda bu önden attığımız paranın da KDV sini istediler emlakçı parasına ek olarak kabul etmedim neredeyse tapuda iş bozuluyordu keşke de olmasaydı. Neyse sonra emlakçı kendi hesabına attırdı o parayı falan derken evi kucağımıza saatli bomba gibi attılar. Evi satın aldıktan 25 gün sonra bize teslim etti satıcı. Evin içerisine geçince fark ettik ev eğimli yanı yamuk. Dolap kapakları açılıyor kendi kendine yani o derece bir yamukluk. Dere yatağı varmış evin altında kayma oluyormuş bu bölge de tabii ki hiç söylemediler bize. Bizde evi satan kişiyle iletişime geçtik ve altından bambaşka sorunlar çıktı ruhsatı yokmuş evin meğerse. Evi satın aldıktan tam 1 ay sonra evi satan kişiden şans eseri konuyu öğrendik. Mutfakta su basıyormuş yılda 2 kere tüm mutfak taşıyormuş. Bu kattaki dairelerin basıyormuş. Bu sorunlardan arayıp bahsedince emlakçıya konulardan haberleri olmadığını söylediler ama satıcı kesin olarak bunların hepsinden bahsettiklerini bilgileri olduğunu söyledi. Sattıkları evin sorunlarından bizi bilgilendirmediler ve bizi mağdur ettiler biz bu sorunu kendilerine iletince de bize tehdit varı konuşma yaptı a*** bey hamile halimle bu kadar mağduriyetin üstüne. Tapu iptaline gidecekmişiz hiç öyle bir şey konuşulmadığı gibi bu sorunları biz kendimiz araştırıp öğrenmemiz gerekiyormuş onlar söylemek zorunda değilmiş.

05 Nisan 2023 17:44 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın s**** s. Yorumunuz değerlendirilmek üzere işleme alınmıştır, ilgili franchise ofisimiz ile paylaşılacaktır. En kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır. Teşekkür ederiz.

02 Nisan 2023 03:05
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Çiğli Serkan Emlak Yanılttılar Hem Maddi Hem Manevi Mağdur Ettiler

02 Kasım 2025 02:42

Ev Satışında Gizlenen Tehlikeler Ve Güven Sorunu

02 Eylül 2025 18:34
Ev Satışında Gizlenen Tehlikeler Ve Güven Sorunu
ev-satisinda-gizlenen-tehlikeler-ve-guven-sorunu-2.jpg
Atiye sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 19:39
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Ofisinin Şaşırtıcı Oyunları Ve Kapora İadesi Mücadelesi

12 Mart 2025 11:34