Erdogan sonuçtan hiç memnun değil

Erdogan
17 Temmuz 2024 16:14

Pazarama internet sitesinden vermiş olduğum Sportonex satıcı firmadan almış olduğum spor ayakkabısı 4 ay içerisinde içeriden yırtıldı ve ön yanlardan dikişler atmaya başladı. Şikayetimizi dile getirdik. Ayakkabıyı 210 TL kargo karşılığında firmaya gönderdik. 20 günün sonunda az önce aradılar ve ayakkabının iadesini reddettiklerini söylediler. 2024 Ocak ayının sonunda 1.566 TL karşılığında orijinal diye almış olduğum ayakkabı, 4 ay süre içerisinde yırtılmasına rağmen iade etmek istediğimizde ret cevabı aldık. Hakkımı tüketici heyetine sunacağım. Antalya'dan geri gelecek ayakkabı için bir de ikinci kez kargo ücreti ödemesi yapacağız. Sportonex satıcıya ve Pazarama sitesine güvenim kalmadı. Ayakkabı gelir gelmez tüketici hakemine başvuracağım.

28 Temmuz 2024 05:25

17 Temmuz 2024 15:56
Sportonex Yırtık Ayakkabıyı Değiştirmiyor
Sportonex Yırtık Ayakkabıyı Değiştirmiyor
Muzaffer sonuçtan hiç memnun değil

İdefix'ten Aldığım Ayakkabının Teslimat Sorunu

Muzaffer
25 Şubat 2025 10:26
İdefix'ten Aldığım Ayakkabının Teslimat Sorunu

04 Aralık 2023 10:12
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2024 14:59
Kumaş Sorunu Nedeniyle İade Talebim Reddedildi