Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 16:50

Ben de diğer sistem halı yıkama mağdurları gibi internet üzerinden halı yıkamacı arayıp halılarımı 25 TL metrekare fiyatı alınacak diye buraya yıkamaya verdim.

Gelip aldıklarımdan sonra akşama halı yıkama diye bir yerden SMS geldi. 3 parça 4 metrekare halı, 3 metrekare yolluk bir de küçük çocuk odası halısı olmak üzere toplamda 7 metrekare halı için 225 TL yıkama bedeli olması gerekirken iki katı fiyat yazılmış, 550 TL istediler.

Ertesi gün aradığım kişi son derece kaba bir üslupla konuşarak halıların çok kirli olduğunu söyledi. Makine halısı akrilik halı gibi daha yüksek fiyattan yıkanan halılardan olduğunu söyleyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor ama biz bu halıları daha önce de yıkatmıştık ve en düşük fiyattan yıkanan halı grubundan olduğunu biliyorum.

Ayrıca kredi kartı ödemesi yoktu ve herhangi bir fatura fiş verilemedi. Gelen SMS fatura yerine geçiyormuş. Ben de sonuçta bir emek var diyerek bana verdikleri IBAN numarasına halı yıkama bedeli olarak havale yaptım, 550 TL'yi. Neyse ki halılar geldi ve getiren servis elemanına hakkından fazla alınan paramı helal etmediğimi söyledim.

5 dakika sonra dediğime alınmış olmalı ki yine aradı ve halıların pislik içinde olduğunu iddia etti ve daha başka hakaretvari şeyler söyleyerek konuşup telefonu yüzüme kapattı. Aradım açmadı ve bir tane halıyı açıp baktım, lekeler duruyor.

12 Temmuz 2023 18:46

Merhaba bende diğer sistem halı yıkama mağdurları gibi İnternet üzerinden halı yıkamacı arayıp halılarımı buraya yıkattım en başta metrekare yıkama fiyatı 25 TL olarak söylendi bende kabul edip adresi verdim halıları aldılar aynı akşam halı yıkama diye bir yerden SMS geldi firma adı vs yok yıkama bedeli 550 TL olarak yazılmış bir adet 4mk halı 1 adet 3mk yolluk bir adet çocuk odası halısı küçük bir halı toplam 7 MK halı 25 TL metrekare yıkama fiyatından 175 TL eder bana gelen SMS de telefon da verilen fiyatın 3 katı 550 TL isteniyor ertesi gün aradığım kişiye bu nasıl fiyat bunu ödemem dedim önce halıların çok kirli le gibi olduğu ve daha yüksek fiyattan yıkanan makine halısı akrilik halı gibi halılardan olduğunu söyleyerek kendini savundu ama biz bu halıları daha önce yıkattık en düşük fiyattan yıkanan halılardan olduğunu biliyorum ve konuşma üslubu çok kötüydü Neyse ki halılar söylenen teslimat tarihinden iki gün önce geldi teslim eden servis elemanına kredi kartı ödemesi var mı diye sordum Nakit veya havale olduğunu söyledi bana verdiği IBAN numarasına 550 TL halı yıkama bedeli olarak EFT yaptım fatura veya fiş bir belge istedim bana gelen SMS fatura yerine geçiyormuş yani orada faturada yok servis elemanı öyle söyledi servis elemanına bunun doğru bir ticaret şekli olmadığını başta söylenen miktarın üstünde alına paramı helal etmediğimi söyledim 5 dakika sonra diğer kişi arayıp elemana helal etmedim demişsin deyip gayet sinirli ve bağırarak konuşup halıların pisli içinde le gibiydi ve daha neler neler söyledi oda aynı şekilde daha yüksek fiyattan yıkanan halılardan olduğunu söyleyerek telefonu yüzüme kapattı aradım açmadı yani uzun lafın kısası İnternet üzerinden bilmediğiniz yerlere iş yaptırmayın derim çevresinde bir yer bulup oraya yıkatın halınızı özellikle sistem halı yıkamadan uzak duru ben emeğe saygıdan ve kendi düştüğüm hatadan dolayı işi uzatmadan parasını verdim ayrıca birtane halıyı açıp baktım lekeler tam gitmemiş diğerlerine bakmadım bile

16 Ekim 2023 16:26

10 Nisan 2024 04:16
Maxwell sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 14:13
Emine sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 00:17
Bulut Halı Yıkama (İstanbul) Halı Yıkama Şirketi Hizmetlerinden Memnuniyetsizlik

13 Kasım 2024 20:45
Halı Yıkama Hizmetinde Fiyat Şoku Ve Yetersiz Temizlik