Samsung Telefon Şifrenizde En Az 1 Harf Olmak Üzere En Az 4 Karakter Bulunur Hatası

04 Temmuz 2024 21:51

Samsung S22 model telefonu kullanıyorum. Slack uygulamasına giriş yaparken bir toplantıya katılmam gerekti ve telefonumu elime aldığımda hiçbir şekilde koymadığım şifreyi bana sordu ve hala da sormaya devam ediyor. Defalarca kez bütün seçenekleri denememe rağmen başka bir yöntem bana sunmadı. Samsung müşteri temsilcisine bağlandığım zaman Sadece beni en yakın Samsung bayisine yönlendirdi. Birçok yöntem denememe rağmen hiçbir şekilde Başarı elde edemedim. Sadece gelen aramaları açabiliyorum İnternetimi kapatamıyorum wi-fi mi açamıyorum hiçbir şekilde işlem yapamıyorum.

Telefonu kapatmak istediğimde kapatabiliyorum ya da yeniden başlatabiliyorum ancak ekranda en ufak bir değişiklik olmuyor. Şu an çok ciddi bir mağduriyet yaşıyorum keza Gmail ve başka hiçbir uygulamaya laptop üzerinden dahi erişim sağlayamıyorum çünkü doğrulama kodu telefona geliyor ve ben göremiyorum. Onca para ödeyip aldığım bir telefonda böyle bir sorun yaşıyor olmam üzücü. Bu ilk değil ancak son Samsung kullanışım olacak, çok net.

06 Temmuz 2024 18:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ömür sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 22:50
Samsung Galaxy S22 İle Bitmeyen Sorunlar: Şarj Ve Şebeke Kabusu

06 Eylül 2023 22:37

07 Aralık 2024 22:14
Samsung Telefon S22 Ultra'da Ekran Kilidi Sorunu Ve Yetersiz Destek
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2023 19:25