İbrahim sonucu yetersiz buldu

İhalepro.me (ihalepro. Vip) adı kullanılan Bu sahte Siteye Para Yatırdım Ama Paramı Çekemiyorum

16 Haziran 2024 16:46

19 Haziran 2024 16:11

Https:/ /ihalepro. Me bu siteye para yatırdım parayı çekmeme izin verdiler ama parayı çekemiyorum. Ben 2 aydır büyük miktarda para attım ama halada paramı çekemiyorum. Bankalara borç var 200 bin bilmiyorum ne yapacağım. Zaten aldığım askeri ücret nasıl yapacağım bilmiyorum. 1

19 Haziran 2024 16:01

Efendim bir gelişme yok Yani hala bekliyorum para iade yapmadılar yani benim 3 gün sonra ödemelerim var Yani ne yapacağım yani nasıl olacak Yani bu Ödeme yapmıyorlar

19 Haziran 2024 15:40

Efendim bir gelişme yok Parayı da hala iade etmediler yani 150.000 ya da 140 bin Mila yatırdım hala para iade yapmadılar yani Efendim bir yardım edin yani parayı hesaba yatırsınlar borçları mı ödeyen efendim çok zor durumdayım

19 Haziran 2024 15:37

Parayı hala hesabım a yatırmadılar efendim

19 Haziran 2024 15:30

16 Haziran 2024 19:59

Siteye para yatırdım 2 aydır parayı cek dediler ama çekemiyorum dedim 1 sipariş tamamlayıp çekebilirsiniz dediler ama hala çekemiyorum maaşımı yatırdım bankalara borç var onlarında ödeme yapamıyorum siteye yatırdım beni inandırdılar para da çekemiyorum ne yapacağını bilmiyorum

16 Haziran 2024 20:00

Yeter ki parayı geri çekeyim

19 Haziran 2024 15:42

Efendim hala parayı iade yapmadılar yani ne kadar yatırdım 150.000 kadar ama hala parayı iade yapmadılar yardım edin zor durumdayım

İhalepro.me (ihalepro. Vip) adı kullanılarak açılan sahte site Üyelik İptali Ve Para İadesi Sorunu

23 Haziran 2024 09:44

07 Ağustos 2024 21:25
Mutasım sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2024 21:30