Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Servis Aracıma Bakmıyor

04 Şubat 2024 13:46

2017 Renault Megane 4 benzin LPG li aracımda enjeksiyon + esc arızası oluyor. Araç araza verince tekleme yapıyor. Trabzon reno yetkili servisi LPG li araca bakmıyoruz dedi. Çok mantıksız bir durum. Bu aracın markası Renault. Kim bakacak buna? Dışarıdan bakanlar basil bakıyor. Acil yardım! Renault Türkiye

04 Şubat 2024 14:13

Trabzon Renault yetkili servisi LPG li araçlara bakmıyor. Aracımda ki problemleri ben dışarıdaki servise yaptırmak zorunda mıyım?! Aracım 2017 Megane 4 benzin + LPG. Esc ve enjeksiyon arızası yanıyor. Stop edip çalıştırınca sorun kalmıyor. Sorun motorda mi yoksa elektrik bağlantısında mi tespit edilemiyor. Yardım lütfen

05 Şubat 2024 12:38 (Şikayetten 22 saat sonra)
20 Ağustos 2024 19:52

Bu cevap daha önce de verildi bana Renault tarafından, hala arayacaklar. Tamamen uydurma bir cevap!

Yorumlar (11)

Gökhan

Çözümü bulan var mı Instagram'dan da birbirimizi ekleyebiliriz bu durumu çözmeye çalışalım

Gökhan

Arkadaşlar sorunu çözebilen var mı birbirimize yardımcı olalım.

Yağmur

Çözümü bulabiliniz mi?

Metin

Aynı sorun var. Problem neymiş acaba

Ercan

Bende de aynı sorun vardı aynı model arabadan parametremi ne diyorlar veri akışı yaptılar düzeldi

Remzi

Bende de aynı sorun var 2017 Bu yana ne servis ne de piyasadaki tamirciler elektrikçiler hiç biri çözemiyor

Serkan

Daha detaylı bilgi verebilir misiniz?

Ercan

Serkan bey bende de aynı sorun var sosyal medyadan falan bir birimizi ekleyip bir konusabilirmiyiz belki bir birimize faydamız dokunur

Çözebildiniz mi?

Yağmur

Çözümü bulabiliniz mi?

Metin

Aynı sorunu yaşıyorum çözüme ulaştınız mı

Renault Megane 4 Arızası

28 Temmuz 2023 16:27
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 - Enjeksiyonu Kontrol Ettirin Ve Esc Kontrol Ettirin Arızası

30 Haziran 2023 05:57
Yalçın sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Sedan Enjeksiyon, Start Stop Ve Egzoz Emisyon Arızası

Yalçın