Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Clio 5 Joy Paketinde Kronik Multimedya Ve Klima Sorunu

05 Kasım 2024 07:50

Clio 5 Joy paket aracımda kontak açıldıktan 2-3 Sn. Sonra multimedya ekranı ses ve titremeyle birlikte gidiyor. Aynı şekilde klima ışıkları yanmasına rağmen onunda üflemesi kesiliyor. Aynı problemi yaşayan birçok kişi var sanırım kronik bir çözüme ulaşabilen var mı ya da sebebi nedir

05 Kasım 2024 15:48 (Şikayetten 7 saat sonra)

Yorumlar (9)

Oğuzhan
Oğuzhan

Serviste denediğinizde sorunu yapmadı mı ki video istediler sizden? Aynı sorunu yasıyorum su an, arabayı çalıştırdıktan 6-7 saniye sonra bir tekleme ile multimedya ekranım gidiyor araba çalışmaya devam ediyor...

Kadir
Kadir

Biz de de aynı sorun var. Çözüm buldunuz mu

Gizem

Çözüm sunan olmadı maalesef kendi kendine düzeldi. Onlarda haklı araçta o kadar tuhaf kronik problemler var ki hangi birine çözüm bulsunlar.

Sümeyye

Gizem hanım bizim de aynısı vardı problemi çözdük biz eksi kutup başının içinde iki adet kablo bulunmaktadır kablolar ters bağlandığı için hiçbir cihazda hata göstermeden araç aynı dediğiniz gibi mültimedya klima bizim de aynı şekilde çalıştıktan sonra gidiyordu akünün içindeki eksi kutup ters bağlanmış

Gizem

Olabilir ama ben servise gittiğimde sigorta kutusuna baktılar sıkıntı yok dediler video istediler. Yaptıkları sadece buydu. Bir daha olursa ki olmadan satmayı düşünüyoruz inşallah olmaz bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

Sümeyye

Sorun devam ediyor mu peki hala bizde cumartesi bir yere götüreceğiz yapabilirse size de çözüm söylerim

Gizem

Bizim bir kere oldu çok şükür ama bu yazıyı yazdıktan sonra bile arabada yeni ve başka sıkıntılar yine çıkmaya başladı

Sümeyye

Bizde de aynı sorun oluştu akü bitti dediler değiştirdik araba çalışınca klima ve radyo gidiyor çözüme kavuşturabildiniz mi

Gizem

Beni arayan eden olmadı dedikleri gibi ve ben Renault'tan soğudum açıkçası bu kaçıncı tuhaf arıza ve nedense hep bizi buluyor. Servis dışında hiçbir yerde hiçbir şey yaptırmamıza rağmen. Sorunla ilgili o gün tekrardan çalıştığımda problem olmadı servise bizzat götürdüm ve nedense yine birtek benim başıma geldiği söylendi video çekmem istendi. Bir daha bir sorun yaşamadan satmak istiyoruz bir an önce

Renault Multimedya Klima Çalışmıyor

Sercan