Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Stop Loss İşlemi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Stop Loss İşlemi Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
08 Kasım 2024 00:09

Stop loss hedefimle alakası olmayan bir pozisyonda, hatta hesap kârda iken işlemi kapattı. Kârdaki hesabımı zarara çevirdi. Canlı olarak müşteri temsilcisiyle görüştüğümde yardımcı olmak yerine basmakalıp cevaplar verdi. Açıklamalarımı dikkate almadı. 'Stop loss gerçekleşmesi için bu fiyata gelmesi gerekir ama gelmemiş, ne dersiniz?' sorusuna cevap bile veremedi.

08 Kasım 2024 00:36

08 Kasım 00:34 Teknoloji ve yatırım konularında Youtube.com ve discord kanalı olan Bora Özkent bundan birkaç ay önce ballandıra ballandıra anlattığı quantfury platformu ile ilgili sorun yaşadığımda sadece sponsorum değil diyerek konuyu kapatmaya çalışmıştır. Abone kazanmaya çalışırken onun verdiği linkle üye olduğumda Bora özkent bir şeyler? Kazanırken sorun yaşayınca sponsorum değiller demek? Çok Türk tarzı

08 Kasım 2024 00:34

17 Kasım 2024 08:29 (Şikayetten 9 gün sonra)
Ercan
Ercan
17 Kasım 2024 11:36

Ben yanıtınızı tam anlayamadım. Anladığım kadarı 1- bizim sistemimiz hata yapmaz 2- biz yapmayız ama başkaları yapıyor 3- firma bilgileri açık herkes kontrol edebilir diyorsunuz :) ben işlem sırasında ekran başında idim ve açtığım short işlemi fiyat düşerken birden stop olunca online chatten firma temsilcisine yazdım. 2 saat boyunca yaptığım tüm görüşmenin kaydı elimde isterseniz yayınlayabilirim. ( 5 sayfadan ilkini eke koydum) Bu işlemde kaybettiğim tutar şu ana kadar quantfry de kaybettiğim tutarın 20 de birinden az. Sizden istediğim tek şey bir kanıt. Sizde olan verilerden o gün o dakika fiyat buraya çıkmıştır. A firması b firmasına satmıştır açıklaması ya da zararımın geri yatırılıp kusura bakmayın bir hata olmuş denmesi

24 Kasım 2024 09:02

Serkan
Serkan

Quantfury doğru şeyler yazmış. İngilizce Türkçe'ye çevrilince maalesef biz türkler olarak yanlış anlayabiliyoruz. Kaldıraçta hemen açıp kapatım derseniz emir eşleşmesinden ve alım satım farkından zarar edersiniz. Aç ve doğru yönde belirli bir zaman bekle. Tüm borsaların her an kilitlenebileceği ve blokchain ağlardaki anlık gecikmelerden hatta ve hatta borsaların çöküp piyasadan yok olabileceğine inanarak yatırım yapın. Kağıtların açık ve kağıtları kapalı balinalarla oynuyoruz. Lütfen dikkat

Özgür
Özgür

Katılıyorum. Ben de platforma güvenmek için nedenler arıyorum ama bu yaklaşım biraz rahatsız edici

Ahmet
Ahmet

Açıkçası Quantfury temsilcisinin daha kibar bir yanıt vermesini bekliyordum. Haklı olabilir ancak üslup yanlış. Neredeyse kavga edecek gibi. Sinirlendiği çok belli. Böyle olunca, firmaya güven azalıyor.

Yasemin
12 Kasım 2023 04:44