Gökhan
11 Temmuz 2024 11:11

Prolucky 3. Jenerasyon çift süspansiyonlu Elektrikli Scooter satın aldık. İki adet. Bir tanesi sağlam çalışır vaziyette çıktı, ikincisi hiç açılmadı, güç gelmediği için müşteri hizmetlerini arayıp aynı gün bildirimde bulunduk. Kendileri ürünün yeni olduğu için değişim bildirimi açtıklarını belirtip kargo onay kodu vererek taraflarına göndermemizi ve yeni ürünün tarafımıza gönderileceğini belirttiler. 4 Temmuz'da ürünüm geldi, 4 Temmuz'da ürünü tekrar gönderdim, 8 Temmuz'da ürün teslim alındı ve bugün 11 Temmuz'da aradım. Kendileri ürünün olmadığını, para iadesinin yapılacağını söyledi. G***** Bey adında müşteri temsilcisi. Daha sonra ben iade değil ürün istiyorum deyince, ürün yok dedi. İnternet sitesinde ürün var satışta deyince, kendilerine 'O da arızalı çıkar vs.' gibi saçma sapan şeyler söyledi. Sipariş no: PLYK1000002676. M******* S*** T** adına gönderim sağladık. Ben para iadesi istemiyorum, bunu belirtiyorum. Çağrı merkezinize koyduğunuz insanlar sadece ekrandan yazılanı okusunlar diye mi koyuyorsunuz? Çözüm odaklı insanlar ile çalıştığını belki de zannediyor yöneticiler, firma sahipleri ama maalesef durum hiç hoş değil. Bizler yerli firma olsun, ülkemiz insanı kazansın istiyoruz ama dünyaya açılan bir firma bu denli saçma sapan işlere kalkışacağını düşünmüyorum. Lütfen gerekeni yapın ve bizi mağdur etmeyin. Benim şikayetimi, personellerinizden yana yaşadığım sıkıntıları göz ardı etmeyiniz. Yerli ve milli bir ürün aldık. Hatamı ettik? Lütfen insanları küstürmeyin ve çözüm odaklı insanlarla çalışıp çözüm ürettirin. İvedilikle cevabınızı bekliyorum.

Gökhan
11 Temmuz 2024 11:11

01 Eylül 2023 11:38

Muhammed
08 Nisan 2025 14:03
Goldmaster & Prolucky: İade Sürecinde Müşteri Mağduriyeti
Seher sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 17:21
Depremzede Yeğenim İçin Aldığım Scooter'da Fatura Ve Garanti Sorunu