Azra sonuçtan hiç memnun değil

Polosmart Saatin Bir Günde Bozulması!

15 Haziran 2024 23:30

13 Temmuz 2024 14:23

Prototip saat göndermişler resmen şaka gibi. Ürün titreyerek kapandı, açılmıyor diye göndermiştim ana kart ve ekranın değiştiğini yazmışlar. Şarja takmak için kordonu çıkardığımda şok oldum elektrik aksamı yok dalga geçmek için yapıldığını düşünüyorum yoksa böyle bir şey olamaz yani. Daha servise göndermeden şikayetinizi kaldırın diye aradılar çözerler diye kaldırdım bu sefer şikayetimi de kaldırmayacağım insanlar görsün.

Ek
Ek
15 Haziran 2024 22:36

Ürünü daha dün aldım şarj ettim ve bugün açmaya çalıştığımda açılmadı. Tekrardan şarja taktığımda titremeye başladı ekran açık fakat donmuş bir halde

16 Haziran 2024 06:58 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiş olup bayram tatili sonrasında tarafınıza bilgi verilecektir. Polosmart ailesi olarak Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

24 Haziran 2024 11:20

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

24 Haziran 2024 11:21

Teşekkürler