Polosmart Fitpro Uygulaması Cihazı Bulamıyor

Polosmart Fitpro Uygulaması Cihazı Bulamıyor
15 Ağustos 2024 14:26

Merhaba, polosmart akıllı bileklik alalı yaklaşık 7 ay oluyor fakat ürünü sadece 2 ay kullanabildim. 5 aydır tüm önerileri yerine getirmeme rağmen bir türlü uygulama cihazı bulamıyor. Cihazımın Bluetooth u sağlam eşleşiyor telefonla. Sorun uygulamada.
Uygulamanın yorumlarına da yazdım fakat geri dönüş yok. Cihazım öylece kaldı. Benim gibi birçok insan da aynı sorunu yaşıyor çözüm istiyoruz. Duyun bizi lütfen.

15 Ağustos 2024 14:35 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

16 Ağustos 2024 16:49

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Hilmiye sonuçtan memnun

Hilmiye
07 Şubat 2025 20:52
"Sorum çözüldü ilginiz için çok teşekkürler"

Polosmart Akıllı Bileklik Bağlantı Sorunu Ve Çözüm Talebi

02 Ekim 2025 01:55
Ozan sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 05:29
"Hızlı bir geri dönüş aldım, "eğer sorun tekrar ederse değişim sağlayabiliriz" denildi. Artık memnunum. Sorunum çözüldü. Teşekkürler..."
Metin sonuçtan çok memnun

26 Mart 2024 00:29
"Sorunu kısa sürede çözdüğünüz için teşekkür ederim"