Dilara sonuçtan memnun

Polosmart Aynı Anda İkisi Bağlanmıyor.

08 Eylül 2024 18:39

Almış olduğum tws polosmart kulaklığın aynı anda eşleşmesi mümkün olmuyor ama her ikisi de çalışıyor. Sağ açıkken sol bağlanmıyor. Sol açıkken sağ bağlanmıyor. BİM'den aldım. Ve bugün aldım. Tamamen kapatıp açtım ama yine de aynı şekilde biri çalışırken diğeri çalışmıyor.

09 Eylül 2024 08:30 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Polosmart ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

09 Eylül 2024 14:40

Degerli Müşterimiz, İlgili birim tarafından irtibat numaranız aranmış, fakat ulaşılamamıştır. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi iletebilirsiniz. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

10 Eylül 2024 14:56

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Polosmart Müşteri İletişim Merkezi

Hasan
Hasan

Merhaba bende de fs55 var 1 yıl önce aldın hiç kullanamadım Aynı anda ses gelmiyor hangisine dokunursam ondan ses geliyor Bir de iki tane fs55 görünüyor kablosuz da ayrı ayrı eşleştirme yaptım yardımcı olur musunuz

polosmart-ayni-anda-ikisi-baglanmiyor-1.jpg

27 Ağustos 2023 04:23
Berat sonuçtan çok memnun

01 Mart 2025 11:30
"Yapabilecekleri her şeyi yapıp ilgilendikleri için teşekkürler"

08 Mart 2025 21:54