Piano Yapım İle Hayal Kırıklığı Ve Aldatılma Deneyimi

Piano Yapım İle Hayal Kırıklığı Ve Aldatılma Deneyimi
15 Kasım 2024 09:52

Piano Yapım; insanları dizilerde ya da reklamlarda oynatacağız diyerek aldatıyorlar. Önce eğitim vereceğiz diye 1 yıllık sözleşme-senet imzalatıyorlar, sonra eğitim videosu gönderiyorlar. Eğitim sonrası geri dönüş yaptığınızda sizi menajere yönlendirdik deniliyor. Oyalayıp duruyorlar.
Daha önce 2 kez şikayet yazdım, şikayet sonrası bana geri dönüş yaptılar. En kısa zamanda sete yönlendirme yapacağız dediler, yine hiçbir geri dönüş yok. Tekrar şikayet ettim, bu sefer de sizi mahkemeye vereceğiz diye tehdit ettiler. (2. kez şikayetimi geri çekerken not olarak sözleşme sonuna kadar geri dönüş yapmazsanız sizleri şikayet edeceğim, bilginize.) Bu süreç 1 yıldır sürüyor ve sözleşme sona erdi. Şimdi gerekli yerlere şikayete başladım.
Piano Yapım, haksız kazanç sağlamak için insanların hayalleriyle ve duygularıyla oynuyor. Yaptıkları çalışmanın hiçbir gerçekliği yoktur.

Hülya

Bizi de aynı oyuna getirdiler imzalattıkları senedi icraya verdiler

Serenay

O mağdur etmeye çalıştıkları kişilerden birisi de benim üstelik evinizi icra kaldırırız diyerek babama kadar ulaşmışlar adam yaşlı evde tek zaten bir şey olsa ne olacak, şekle sokmak lazım bunları, yani ne kadar pislikmiş bunlar Allah sizi kahhar ismiyle kahret sin beni oyuna getiremediler ya çatlayın bakalım size vereceğim parayı avukata verdim hem de çetin bir avukata sizin ciğerinizi soksun de görün kimle uğraştığınızı.

19 Kasım 2024 15:56
Aldatıcı Eğitim Vaadi Ve İletişimsizlik
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Piano Yapımında Sözlerin Tutulmaması

02 Mart 09:06
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Piano Yapım Aldatıcı Oyunculuk Eğitimi

16 Aralık 2024 17:49