Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nden Şikayetçiyim

01 Nisan 2023 14:27

Pendik Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne **** isimli doktordan randevulu olarak gittim. Randevum 14.40'daydı. Doktor beni 15.30'da aldı. Orada o kadar bekledikten sonra kaydımı açmadığı için sonradan röntgen çekmeye yolladı. Odaya döndüğümde yanımdan geçip gitti beni odaya girerken gördüğü halde geç geldi. Odaya döndüğünde siz burada mıydınız ayağı çekti beni zaten orada gördü buna rağmen muamele yaptı. Diş taşı temizliği ve beyazlatma yaptıracaktım beyazlatma yapmadığını söyledi :d yukarı kattaki *** isimli doktor 15 dakika öncesinde aynı işlemleri erkek arkadaşıma yapmıştı. Sadece diş taşı temizliği yaptırmak zorunda kaldım. İşlemi yaparken bana önlük dahi takmadı işlemi yaparken diş etlerimi kanattı canımı acıttı durması için elimi kaldırıp ses çıkardığım halde durmadı hıncını alır gibi davrandı. İşlem bitince ne ağzımı yıkamam için su verdi ne de peçete. Elimle üç dört kere işaret ettikten sonra verdi çünkü konuşamıyordum ağzım kan doluydu. Kendisinden şikayetçiyim mesleğini sevmiyorsa yapmasın kimse zorla tutmuyor. Kaba, medeniyet görmemiş, muşmula suratıyla kimden neyin hıncını alıyor?

profile profile

Raporlu Doktorun Gelmemesi Ve Hatalı 'Gelmedi' Kaydı

01 Ocak 10:53

Pendik Diş Hastanesi Doktorunun Tavrı!

25 Aralık 2025 11:39

Doktorun Saygısız Davranışı Ve Hastanede Umursamaz Yaklaşım